Discriminare! Primăria din judeţul Satu Mare care ignoră toată comuna pentru o singură familie

• publicat la: 25 iunie 2017
Discriminare! Primăria din judeţul Satu Mare care ignoră toată comuna pentru o singură familie

Comuna Tiream este o frumoasă aşezare rurală din judeţul nostru, cu case frumoase şi oameni gospodari. Aici, o familie de pe strada Coloniştilor, acum denumită strada Principală, a primit o Inştiinţare de la  Primăria Tiream  prin care era atenţionată ca în termen de 30 de zile să purceadă la închiderea geamului casei lor construite din 1928, geam care  dă, nici mai mult nici mai puţin…spre un GARD de beton înalt de 2,32m!

Acesta este geamul pe care Primăria Tiream îl vrea închis prin adresa 1251 din 30 mai 2017.

Nu ne legăm de greşeala gramaticală din adresa semnată de primar şi niic  de faptul că nu se face referire la vreo decizie a CL sau a serviciului urbanism  ci de faptul că  se impune doar acestei familii să procedeze total diferit de întregul sat.

Pentru cei neinformaţi, le aducem la cunoştinţă că racordul la apa  curentă a fost efectuat în 2004 la TOATE  casele de locuit din Tiream.

De-a lungul şi de-a latul comunei Tiream, fiecare casă de locuit are un geam înspre vecini. Printre  aceste case se află şi cea a domnului primar.

Nimeni din sat nu are vreo problemă cu vecinii. Singurii care s-au trezit că se construieşte un gard de c2.32 m  în faţa geamului lor au fost cei din familia Mateş.

Halucinant este că cei care au construit acest gard  au înspre ceilalţi vecini nu unul ci DOUĂ geamuri.

Şi totuşi primarul comunei semnează o înştiinţare doar către familia Mateş.  Păi nu e curată discriminare ? Se trage familia Mateş din os de nobili ca să beneficieze de tratament special din partea primarului?

Nu ar fi  mai indicat ca în calitate de prim gospodar primarul să arate cum trebuie făcut un geam fix şi mat  dacă dă înspre vecini?

Casele sunt frumoase în comuna Tiream şi oamenii primitori aşa că nu înţelegem de ce inspectorii de la ISC Satu Mare se feresc să vină la faţa locului pentru a constata adevărata situaţie…

Buletin de Carei

 

http://www.buletindecarei.ro/2017/06/razboi-pe-fata-inspectoratul-in-constructii-din-satu-mare-certifica-inchiderea-geamului-unei-case-din-tiream-toata-comuna-are-geamuri-identice-cu-ale-familiei-mates.html

.

Lasati un comentariu