Hai, Simona! Hai România! Finală cu miză dublă la Roland Garros

• publicat la: 10 iunie 2017
Hai, Simona! Hai România! Finală cu miză dublă la Roland Garros

Ziua de sâmbătă 10 iunie 2017 este una cu deosebite activităţi sportive. În  această seară de la ora 22,00  se dispută meciul de fotbal dintre România şi Polonia la Varşovia.  De la ora 17,30, pe stadionul Unirea din Tăşnad are loc  cu trofeul pe masă meciul dintre echipa locală şi Luceafărul DECEBAL  pentru Cupa României faza judeţeană.

Dar de departe cel mai  important eveniment sportiv este cel de la Roland Garros unde Simona noastră , numărul patru mondial, joacă  de la ora 16.00, finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Șlem al anului.

Simona o  are ca adversară  pe Jelena Ostapenko, într-o finală cu miză dublă pentru sportiva noastră, câștigarea primului turneu de Grand Slam, ceea ce i-ar aduce automat și locul 1 în clasamentul WTA.

Simona are sîmbătă şansa șansa de a ajunge din nou într-o finală la Roland Garros, după ce, în 2014, a pierdut în fața rusoaicei Maria Șarapova notează cotidianul.ro.

Bucureştenii vor avea şansa de a urmări în direct desfăşurarea meciului datorită monitorului uriaş montat în Parcul Herăstrău.

Lasati un comentariu