Marea Asfaltare de la Carei dă rateuri! Apar primele cratere în asfalt

• publicat la: 22 iunie 2017
Marea Asfaltare de la Carei dă rateuri! Apar primele cratere în asfalt

Buletin de Carei a semnalat mereu calitatea redusă a lucrărilor ce se efectuează pe banii careienilor fapt pentru care a atras mânia adminsitraţiei Kovacs-Keiser. Aceasta  nu a înţeles că soluţia  pentru încetarea articolelor Buletin de Carei care îi deranjează este  respectarea calităţii oricărei lucrări efectuate şi a cheltuirii eficiente a banului public dar mai ales în mod nediscriminator şi apelează la manipulările presei de casă. Doar că realitatea îi dă de gol şi de această dată.

Iată că joi, 22 iunie 2017 primim de la cititorii fideli  de pe strada Albinelor imagini cu  micile cratere apărute pe drumul proaspăt asfaltat şi trasat.

Careienii grijulii au semnalizat cum au putut groapa ivită în proaspătul asfalt suplinind lipsa de intervenţie a factorilor  de resort.

Deci atenţia careieni la capcanele   ce apar pe drumurile proaspăt asfaltate că pe celelalte le ştim deja.

Lucrarea de asfaltare denumită bombastic  de administraţia Kovacs-Keiser  Marea Asfaltare scoate din buzunarul careienilor peste 5 milioane de euro, bani împrumutaţi de la bancă şi a căror returnare va începe abia de anul viitor. Sperăm să nu se înmulţească până atunci  porţiunile de asfalt ce trebuiesc remediate.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu