Nici înaltele feţe bisericeşti româneşti nu scapă la Carei de comentatorii disperaţi

• publicat la: 2 iunie 2017
Nici înaltele feţe bisericeşti româneşti nu scapă la Carei de comentatorii disperaţi

Propaganda antiromânească promovată de presa  de casă a primarului Kovacs dă roade la Carei. În timp ce activităţile de la  bisericile maghiare  sunt apreciate şi lăudate, când vine vorba de activităţi ale creştinilor români situaţia se schimbă radical.

O ştire despre vizita de lucru a Preasfinţitului Virgil , episcop greco-catolic de Oradea  la Carei   ,,pune pe jar ,,    doi comentatori careieni dintre care unul este  emigrant în Germania.

Edit

Antal Antal
Antal Antal Asa da! Trebuiesc chemati toti hotzii din tarã!!!!
..
Tamas Fodor
Tamas Fodor Bineinteles Antal Antal si ii mai tr multe si multe,nu stiu oare preabogatul a dat la copiii nevoiasi de ziua copiilor?nu cred!eu am dat din putinul care avem
· 1 hr · Edited

Citiţi comentariile tendenţioase  la adresa unei înalte feţe bisericeşti româneşti care vine la Carei, oraşul unde românii sunt excluşi  la nivel de conducere deşi  reprezintă 40% din populaţie.  Nu acelaşi lucru se întâmplă la vizitele înalţilor prelaţi  care vin la bisericile maghiare. Nimeni dintre comentatorii români nu a avut lipsa de bun simţ să întrebe ce caută la noi în oraş episcopii sau foştii episcopi şi nici dacă se înghesuie pentru un bust. Propaganda împotriva bisericii româneşti, fie ea ortodoxă sau greco-catolică, este din ce în ce mai vocală.

Cei care fac astfel de afirmaţii tendenţioase nu sunt la fel de prompţi când vine vorba de cheltuit banii noştri pe  activităţi  recreative  ale UDMR Carei sau pe renovarea acestei clădiri  sau pentru caii asociaţiei din parc care prestează activităţi aducătoare de profit fără ca să îşi plătească impozitul  pentru clădirea concesionată de la Primăria Carei.

Un Big Dislike pentru cei doi .

Buletin de Carei

comentarii

de Dislike la 3 iunie 2017 - 13:13

Dislike ptr toate fetele bisericesti indiferent de nationalitate. Aceste fete negre de mult au uitat scopul bisericii. Nu vor decat bani si putere.

de biglike la 3 iunie 2017 - 14:36

e doar parerea ta izolata si neinteresanta pentru nimeni.
biserica este cea care uneste toti romanii si aia vi-i baiu!
si primari vor humai bani si putere si de ei nu ai scris n imci si aia chiar ca sunt niste nime in drum fara salaru de la pusculita din oras.

de protestatarul din umbra la 3 iunie 2017 - 16:01

Stimata doamna Ciuta traiesc de 60 de ani in Carei cunosc mentalitatea maghiara am crescut cu ia decite ori fac un comentariu bine documentat imediat se trece articolul in pagina din drapta unde nu se mai uita nimeni.Va rog sa spicuiti comentariile mele. Probabil adevarul istoric deranjeaza comentariile de nivel intelectual scazut sint bine venite. Am sa fac si acuma un comentariu care probabil va deranja. Romani din Ardeal au fost ortodocsi iar Maria Treza in 1700 ia fortat sa treaca la catolicism gasind o formula intrmediara.Greci din Oradea si Beius fiind numerosi si comercianti instariti dar ortodocsi i-au facut greco catolici si atfel Divide et Inpera. Asai ca nu plac oamenii informati. Astept raspuns documentat nu pareri personale.Au reusit sa ne dezbine in fibra noastra sfinta ortodoxismul care a tinut acest neam unit de milenii chiar daca granitele vremelnice artificiale ne-au despartit.

Lasati un comentariu