Poza zilei

• publicat la: 30 iunie 2017
Poza zilei

După publicarea imaginilor despre cum se  realizează …Marea Asfaltare tot mai mulţi cititori ne semnalează situaţii similare pe străzile lor fapt ce denotă că dezastrul e mai mare decât  îl ştiam. Primim informaţii de pe strada Ecoului, de pe strada Cerbului, a Porumbeilor, a Viilor, etc…  Astfel de imagini din realitatea careiană puteţi urmări doar pe Buletin de Carei.

Nu doar modul de  implicare al administraţiei Kovacs-Keiser  în urmărirea  derulării  lucrărilor de turnare a covorului asfaltic lasă de dorit ci şi întreţinerea oraşului  în celelalte părţi decât strada 1 Decembrie 1918.

Ştim cu toţii că Primăria Carei a cedat pur şi simplu valoroasa clădire a Băii comunale în contul unor datorii către societatea de distribuţie a gazului. Ce e de neînţeles este totala indiferenţă faţa de menţinerea curăţeniei în Carei în această zonă. Cei care merg spre singura sală de sport cu tribune din Carei  trec pe lângă groapa de gunoi formată în clădirea  Băii Comunale fără ca cineva să intervină.

De fapt, nici  Garda de Mediu nu are curaj să intre pe terenul din Republica de la Carei dacă  mormanele de moloz şi pământ  stau pe domeniul public din jurul sălii de sport  unde au loc competiţii internaţionale dar şi ore de sport pentru elevi.

Am ajuns un oraş  care are acest statut doar în centru iar în oricare altă zonă putem concura cu  localităţi din lumea a treia.  Dacă autorităţile abilitate nu intervin  la Carei poate se vor găsi  careieni care să ia atitudine şi să redevenim  un oraş  curat nu  numai pe artera centrală 1 Decembrie 1918.

Bijuteria arhitectonică careiană Baia Comunală a ajuns acum  loc de aruncat deşeurile şi gunoaiele menajere!

în gaura de sub geam  se aruncă acele gunoaie pe care le vedeţi în prima imagine….

…aceasta e clădirea  de pe strada Iuliu Maniu, nedorită de actuala conducere a oraşului. În timp ce în Ungaria  se reabilitează toate  spaţiile ce pot aduce profit din activităţi SPA,  la Carei  sunt obiect de troc pentru stingerea datoriilor.

Buletin de Carei

 

 

comentarii

de Horia Maries la 2 iulie 2017 - 00:50

Sunt absolut superbe trotuarele de pe strada Iuliu Maniu care se vad in fotografii. Sunt minunate, sunt mirobolante si chiar fantasmagorice, mai ales in cazul unui oras care are pretentii de „municipiu”. Bravo.

de sergiu la 2 iulie 2017 - 08:34

anuntati cei doi smulgatori de buruieni de la primarie ca e plin orasul si au uitat de ele

Lasati un comentariu