Primarul Careiului îndeamnă maghiarii din judeţ să voteze Victor Ponta. Remember noiembrie 2014

• publicat la: 21 iunie 2017
Primarul Careiului îndeamnă maghiarii din judeţ să voteze Victor Ponta. Remember noiembrie 2014

În data de 21 iunie 2017, primarul Kovacs este de părere că toate partidele din Parlamentul României ar trebui să voteze în favoarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, secretar general Victor Ponta. Deci şi împotriva lui Victor Ponta.

Să ne aducem aminte ce afirma în noiembrie 2014…..

Primarul municipiului Carei, Kovacs Eugen, a declarat ieri, în cadrul emisiunii „Ora adevărului” de la Nord Vest TV, moderată de Victor Constantinovici, că singura şansă a maghiarilor din întregul judeţ Satu Mare este PSD, cu un preşedinte al României în persoana lui Victor Ponta. Edilul şef a precizat că municipiul Carei a primit recent o sumă de 2,2 milioane de lei din partea Guvernului României, ceea ce arată clar susţinerea de care se bucură Careiul din partea Guvernului Ponta. „Aş vrea să motivez decizia mea de a-l susţine pe Victor Ponta. Din nefericire, în toată campania electorală nu s-au discutat aceste atribuţii ale preşedintelui. S-a vorbit de economie, de pensii, dar nu despre ceea ce trebuie să facă preşedintele României şi consider că atât maghiarii cât şi românii nu vor vota în cunoştinţă de cauză, ci sentimental. Un primar ales nu votează cu inima şi nici cu idei preconcepute, ci votează politic. Trebuie să spun că singura şansă a unui primar ca să facă ceva este să aibă fonduri. Fonduri europene şi guvernamentale. La ultima vizită a premierului Ponta şi a vicepremierului Dragnea din 25 octombrie am făcut o înţelegere, iar mâine semnăm contractul pe 2,2 milioane lei, bani pentru municipiul Carei. Iar anul viitor, dacă PSD va fi la guvernare, vom semna şi alte contracte. Părerea mea este că UDMR este interesat să fie la guvernare cu PSD pentru că oricine va fi preşedintele României PSD va guverna cel puţin până în 2016 România. Pragmatismul meu spune clar că noi trebuie să mergem cu PSD”, a declarat Kovacs Eugen.

Primarul Careiului şi preşedintele Organizaţiei Municipale Carei a UDMR a declarat că PSD este singurul partid cu care s-a putut colabora în ultimii 25 de ani la nivel local. Kovacs Eugen a mai declarat că PNL este un partid cu care nu s-a putut colabora niciodată în cei 25 de ani, liberalii încercând să pună piedici demersurilor iniţiate de primarii şi consilierii careieni. “Din anul 1990 UDMR se poate înţelege doar cu PSD în Carei. Cu liberalii nu am avut nicio şansă, niciodată. Pot să spun cu inima deschisă că aş vrea să câştige Ponta. Consider că pentru interesele noastre, ale maghiarilor din Carei şi din Satu Mare, ar fi bine să câştige Ponta”, a conchis Kovacs Eugen.

sursa gazetadenord-vest.ro

 

Lasati un comentariu