Raportul Curţii de Conturi pentru UAT Municipiul Carei vă rugăm

• publicat la: 6 iunie 2017
Raportul Curţii de Conturi pentru UAT Municipiul Carei vă rugăm

Buletin de Carei solicită UAT Municipiul Carei să facă public  Raportul Camerei de Conturi Satu Mare rezultat  în urma auditului de anul trecut  pentru a vedea şi careienii modul în care sunt cheltuiţi o parte din banii lor.

În urma acestui Raport au fost  reduse unele salarii ale angajaţilor din Primărie  potrivit afirmaţiilor acestora.  Surse avizate   afirmă că ar fi vorba şi de o plângere penală pe numele UAT Municipiul Carei în ce priveşte modul de gestionare al banului public legat  de lucrările de la clădirea nouă a Primăriei.

Aducerea la cunoştinţa opiniei publice a   rezultatelor Raportului Camerei de Conturi Satu Mare ar înlătura orice suspiciuni legate şi de  problemele amintite. Abandonaţi metodele staliniste de control a informaţiei prin presa plătită şi aliniaţi-vă la standardele moderne în care transparenţa  ia locul opacităţii.

Cea mai bună dovadă de respect la adresa cetăţenilor din Carei ar fi publicarea pe pagina Primăriei Carei a acestui Raport al Camerei de Conturi Satu Mare.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu