Singura stradă din Carei din zona A de impozitare nu are apă şi canalizare integral. Unic în România pentru un municipiu

• publicat la: 23 iunie 2017
Singura stradă din Carei din zona A de impozitare nu are apă şi canalizare integral. Unic în România pentru un municipiu

Strada 1 Decembrie 1918 este singura stradă din municipiul Carei care este inclusă în prima zonă de impozitare. De aici se colectează cele mai mari impozite, aici a fost accesat un proiect european pentru modernizare cu fonduri nerambursabile.  O sursă de venit  suplimentar   pentru cei care au gestionat efectuarea lucrărilor şi care au pavat căile de acces cu  dale Fruhwald deşi proiectul  aprobat prevedea  dale Semmelrok dar acesta e un subiect  care merită tratat separat.

La ora actuală se fac lucrări de către Apaserv pentru introducerea apei potabile la casele care nu  sunt racordate la reţea. Acesta e  motivul  săpăturilor care se efectuează de  aproape  2 luni pe porţiunea de pe strada 1 Decembrie  vis-a-vis cu noua Primărie.

Pentru a informa corect cititorii, Buletin de Carei aduce la cunoştinţa primarului Kovacs preocupat de cosmetizarea imaginii sale şifonate  prin interviurile acordate finului său plătit ca PFA din banii careienilor că  străzile din Ianculeşti cu care se laudă că le-a  asfaltat,  fără a fi efectuată o fundaţie consolidată, fac şi ele parte din Prima Zonă de impozitar ea Careiului.  Pe străzile asfaltate din Ianculeşti nu există canalizare şi apă curentă  şi totuşi administraţia Kovacs-Keiser le trece ca fiind în prima zonă de impozitare. Aşa ştie actuala administraţie să gestioneze oraşul Carei.

Lipsa de respect la adresa careienilor plătitori de taxe şi impozite   reiese şi din  menţinerea acestor standarde scăzute pentru calitatea vieţii.

Interviurile acordate de primar  şi echipa lui nu  schimbă cu nimic trista realitate din Carei adică lucrări efetuate doar de dragul încasării sumelor alocate. Pentru că în teren  ne confruntăm cu  situaţiile  care nu apar pe paginile primăriei şi nici în presa plătită din banii carieenilor.

Buletin de Carei

comentarii

de careiaan la 23 iunie 2017 - 12:46

si atunci de ce se plateste cel mai mare impozit daca nici drum bun nu este si nici apa si canal?????

de Poet careian la 25 iunie 2017 - 16:24

Unic in Romania,dramatic pentru toata lumea,cine schimba situatia,realitatea e pe balanta,se termina lucrarea,bucurati va de apa potabila,pentru ca o sa fie curata.

de Vasile la 2 mai 2018 - 21:58

Și să nu uităm nici de Str Cornului unde nu este nici canalizare nici apă și nu primim numai promisiuni de la Apaserv din păcate.

Lasati un comentariu