Caravana Filmelor TIFF aduce bună dispoziţie la Carei

• publicat la: 28 iulie 2017
Caravana Filmelor TIFF aduce bună  dispoziţie la Carei

    Miercuri, 27 iulie 2017, începând cu ora 21.45 în Parcul Dendrologic din Carei a avut loc cea de-a doua proiecţie în aer liber din cadrul Caravanei Filmelor TIFF.

    Peste 400 de careieni s-au amuzat de povestea din comedia românească „Două lozuri”, în regia lui Paul Negoescu, avându-i ca protagonişti pe Dorian Boguţa, Dragoş Bucur şi Alexandru Papadopol, care au interpretat rolul a trei bărbaţi dintr-un orăşel de provincie, care au câştigat marele premiu la loto, însă nu după mult timp biletul nu a mai fost de găsit, astfel că au pornit într-o călătorie plină de întâmplări care mai de care mai haioase, pentru a recupera biletul.

    Păţaniile celor trei, precum şi soluţiile inedite pe care aceştia le-au găsit pentru a ieşi din bucluc au stârnit adesea râsul celor prezenţi.

Astfel şi în cea de-a doua seară de proiecţie iubitorii de film s-au bucurat de încă o comedie savuroasă şi aşteaptă cu nerăbdare revenirea caravanei la Carei.

    Aflată pentru al treilea an consecutiv la Carei, caravana a avut un succes deosebit, dovedind faptul că publicul careian apreciază filmele de calitate, iar atmosfera creată de proiecţia filmului în parcul din Carei, în aer liber, va rămâne cu siguranţă o amintire de neuitat pentru toţi cei care au participat la eveniment.

 Caravana filmelor TIFF îşi continuă drumul la Satu Mare, unde în perioada 28-30 iulie sătmărenii vor avea parte de trei seri cu filme de calitate.

Lasati un comentariu