Cine promovează steagul de unde lipsesc românii

• publicat la: 21 iulie 2017
Cine promovează steagul de unde lipsesc românii

Propaganda de secesiune a României începe să fie prezentă şi pe grupurile din spatiul online careian. Propagandiştii sunt cei care blamează Buletin de Carei şi acţiunile pentru păstrarea simbolurilor româneşti din Carei.

Acţiunile lor concertate de defăimare a celor care militează pentru păstrarea identităţii româneşti au  atins un nou stadiu, acela al dezvăluirii scopului  lor final.

Priviţi ce fel de  stemă promovează ei pentru Transilvania….stema de pe care lipseşte orice simbol românesc.  Alergia la   simbolurile româneşti  a fost astfel recunoscută.

De acum ştim cine sunt şi cu cine avea de-a face. Personajele promovează violenţa şi justifică atrocităţile din 1940 prin  Marea Unire a românilor din 1918….

Antal Antal Ciuta Daniela Daniela petru mine si el si tatãl lui care scria ode lui ceausescu, egal cu zero!!! Cel mai mari lingãi de ale lui ceausescu vadim si pãunescu…. Domnu nu i-a bãtut cu bâta….. poate agresivitatea din 1940 se datoreazã agresivitãtii din 1918…. si au fost care nu au uitat aceastã agresivitate si au ripostat cu 22 de ani mai târziu…,,

Antal Antal Tajcsi Lajos s-au fãcut gratiile,gratis prin pcr si vatra r…… obisnuiti de pe timpul epocii de aur….pe toti membrii de pcr v-asi pune la zid…..altfel nu v-a fi bine (doar pt unii) în veci în România!!!!!!

Buletin de Carei  informează autorul celor care vrea să pună la zid  ,,toti membrii de pcr,,  ca unul dintre cei mai proeminenţi  deţinători al carnetului PCR a fost Eugen Kovacs.  Şi domnul Keiser a fost membru al PCR.  Au fost şi alţii.  Faza cu zidul e valabilă şi pentru ei sau e doar pentru cei care lipsesc de pe stema pe care o promovaţi?

http://sibiu.justitiarul.ro/romanii-lipsesc-de-pe-stema-transilvaniei/

La Buletin de Carei  nu există şi nu a existat  niciun  membru al defunctului PCR şi nici al vreunei organizaţii extremiste.

De fapt  pe cine aţi  pune la zid şi mai ales unde……în Germania sau în România? Cum veţi proceda?

 

Buletin de Carei

comentarii

de unio la 21 iulie 2017 - 01:06

Actualii criminali potentiali gasesc justificari pentru asasinate! Dar, in compensatie, e bine de precizat ca, daca pentru antal unii sunt egali cu zero, antal insusi e egal cu zero pentru multi altii, oricata „activitate’ secesionista manifesta! Deci, antal poate fierbe mai departe in suc propriu ca nu poate el pune la zid pe cine ar vrea! Sovinismul ungarist debordeaza si emite „pareri” ca si cand istoria ar incepe cu 1918! Terorismul ungarist exista insa cu secole inainte de 1918, iar ce s-a intamplat in 1918 este chiar rezultatul sovinismului unguresc care urmarea dominatia asupra popoarelor neunguresti si deznationalizarea acestora. Nici nu are rost amintirea discriminarilor la care au fost supusi croatii, germanii, romanii, slovacii si altii, ce presiuni s-au exercitat asupra lor in scopul abandonarii limbii si culturii proprii pentru a se transforma in unguri, pentru ca, pentru criminalii ungaristi genocidul este justificat daca este comis de unguri si serveste dominatiei acestora in asa-zisul bazin carpatic!

de unio la 21 iulie 2017 - 01:12

Agresivitatea din 1940 se datoreaza agresivitatii ungariste din 1848-49, 1867-1919, celei din 1919-1940. Care continua neincetat si de atunci incoace! De fapt, ea nu a incetat deloc si niciodata!

de unio la 21 iulie 2017 - 10:21

Ungaristii – adica sovinii care nu recunosc majoritatea romaneasca in Transilvania si nici dreptul acestei majoritati romanesti de a decide in problemele Transilvaniei, inclusiv in care cadru statal doreste ea sa traiasca – incearca sa justifice barbaria ungureasca din 1940-1944 exact ca judecatorii unguri care i-au iertat pe ucigasii protopopului Munteanu din Huedin, din toamna lui 1940, pe motiv ca respectivii criminali au fost foarte exaltati ca stapanirea ungureasca a revenit in Ardeal! Adica, acest individ cu pulsiuni criminale, butoi de venin cunoscut ca si antal, zice ca, pentru ca romanii ardeleni au iesit PASNIC de sub stapanirea ungureasca de care se saturasera din cauza nedreptatilor, discriminarilor si sovinismului unguresc deznationalizator prin forta statului, ei trebuiau considerati agresori (asta e agresivitatea din 1918!) si cei care nu au uitat „agresivitatea din 1918” si-au pus in practica ura criminala antiromanesca, raspunzand la agresivitate cu agresivitate! De parca in zona ocupata de unguri dupa 1 Decembrie 1918, romanii l-ar fi ucis pe ioan Ciordas sau pe alti circa 300 de oameni care participasera la Alba Iulia! Sau de parca romanii l-ar fi impuscat in gara Teius pe stegarul Arion! Pai in acest caz, antal, instigator la genocid, daca romanii ar fi raspuns la agresivitatea ungureasca cu aceeasi moneda pe care o fluturi pe aici ca justificare, atunci trebuiau expulzati ungurii din Ardeal sub stapanirea romaneasca! Ai minte cat … dar, in democratie si prostii au acelasi drept la exprimare ca si ceilalti oameni! asa incat, varsa venin, ca atata poti face deocamdata!

de unio la 21 iulie 2017 - 10:48

Ungaristii nu se astampara! Dar pentru asta nu doar ei sunt singurii vinovati! O parte de vina revine si statului roman, care i-a ocrotit mereu si nu a avut reactii potrivite. Daca in 1919 statul roman s-a purtat elegant cu minoritarii care i-au intrat in granite, dupa atrocitatile unguresti savarsite asupra romanilor in 1940-1944, in timpul ocupatiei unguresti din Ardealul de Nord, statul roman trebuia sa fi luat exact aceleasi masuri pe care Yugoslavia si Cehoslovacia le-au luat contra etnicilor germani si unguri de pe teritoriile lor, sau pe care Polonia le-a luat contra germanilor: expulzarea! Adica nu va place in acest stat, ok, afara cu voi! Mergeti unde va place, unde va simtiti bine, daca aici nu numai ca nu v-a placut, ba chiar ati si complotat contra acestui stat! E clar ca nu mai putem avea incredere in voi, e clar ca nu sunteti decat o sursa permanenta de conflict si de activitate antistatala, deci, nu va mai acceptam aici! Drum bun in Ungaria voastra, la care tineti mai mult decat la statul pe teritoriul caruia traiti! Numai ca, prostia regelui Mihai de la 23 august 1944 a adus Romania la mana rusilor, iar ceea ce au facut cehoslovacii si yugoslavii cu ungurii lor n-a putut face si Romania! In loc sa fiti multumiti si recunoscatori ca ungurilor din Romania nu li s-a intamplat ce s-a intamplat celor din Cehoslovacia si Yugoslavia si sa constientizati ca ati fost tartati oricum mai bine decat in alte tari, voi cautati mereu sa spargeti Romania si sa promovati sovinismul!E prea mult! Prea multa agresivitate

de dan la 21 iulie 2017 - 13:58

Stema aia face parte din stema oficiala a Romaniei. Sa inteleg ca pe stema Romaniei ardelenii romani nu sunt reprezentati?

de unio la 21 iulie 2017 - 17:33

@ dan
Da, exact asa este de inteles! Sunt reprezentati ungurii, secuii si sasii. Romanii nu. Este stema medievala a Transilvaniei, din vremea celor 3 natiuni si 4 religii recepte. Romanii nu exista. Cum nu erarecunoscuta nici religia lor ortodoxa.

de unio la 21 iulie 2017 - 17:35

Iar faptul ca pe stema sunt cele 3 culori romanesti nu semnifica absolut nimic. Pana de curand, culorile orasului Budapesta erau rosu – galben – albastru.

de unio la 21 iulie 2017 - 21:42

are prea putina relevanta simbolistica utilizata, care este mai veche decat ungurii, secuii si germanii (sasii). adica intereseaza prea putin ca nobilii (multi dintre ei de origine romaneasca, ungarizati in timp, au adoptat si si-au arogat simboluri mai vechi romanesti. acele simboluri mai vechi devin in timp simbolurile celor trei natiuni /stari privilegiate. pe scurt, faptul ca privilegiatii nobili /unguri, secui si sasi au adoptat simboluri romanesti mai vechi care sa-i reprezinte nu inseamna ca romanii sunt reprezentati in stema.

Lasati un comentariu