„Din Lada de Zestre”- expoziţie Aurel Țenț

• publicat la: 31 iulie 2017
„Din Lada de Zestre”-  expoziţie Aurel Țenț

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, în colaborare cu Asociația Culturală Sătmărenii și cu sprijinul Consiliului Județean, organizează miercuri, 2 august, de la ora 16:00, în Galeria de Artă a instituției, vernisajul expoziției „Din Lada de Zestre” al pictorului Aurel Țenț.
Aurel Țenț este un pictor  foarte activ, de numele dânsului se leagă nenumărate expoziții personale și de grup atât în județ, în țară cât și în străinătate.
Profunzimea temelor pe care le abordează vine din străfundurile unei conștiințe torturate mereu de perfecțiune, de armonizare inteligentă.
Artistul ajuns la o vârstă respectabilă, dovedește o îndrăzneală și agerime de spirit, cum rar găsești la veterani.

Tehnica folosită, la limita între grafică și pictură, cu un desen grijuliu, dar nu figurativ cu dinadinsul, în culori potrivite tematicilor și migălos echilibrate, surprinde prin omniprezența unor linii subțiri, abia creionate, traversând cadre întregi. La portrete, unește trăirea artistică și cea mistică în stilul specific dânsului.

 

Buletin de Carei

comentarii

de Aurel Tent la 20 august 2017 - 13:38

Va multumesc pentru surpriza pentru ca in ultima vreme nu am mai primit mesajele de la Buletinul de Carei, Va invit cu tot respectul pentru a participa la vernisajul expozitiei dedicata limbii romine ce va avea loc pe 31 aug, orele 14 la Muzeul de arta di centrul vechi Am putea daca doriti sa prezentam ambele expozitii si la Carei Cu respect Aurel Tent

Lasati un comentariu