Marea Asfaltare de la Carei nu face faţă la prima ploaie mai mare

• publicat la: 8 iulie 2017
Marea Asfaltare de la Carei nu face faţă la prima ploaie mai mare

Prima ploaie mai mare care a durat o jumătate de oră a scos la iveală calitatea lucrărilor efectuate de firma  de construcţii cu care Primăria Carei continuă şi ..tronsonul II al Marii Asfaltări.  Ceea ce pentru adminsitraţia Kovacs-Keiser se doreşte a fi Marea Asfaltare pentru careieni este Marea Păcăleală pentru că ei vor fi cei care vor scoate banii din buzunar pentru a plăti creditele luate de primărie pentru aceste lucrări de asfaltare făcute de mântuială.

Strada Gheorghe Bariţiu este doar una dintre străzile afectate.

Cititorii care locuiesc pe strada recent asfaltată  Gheorghe Bariţiu din Carei  au semnalat Buletin de Carei faptul că apa le intră în curţi iar conducta de gaz care subtraversează  o porţiune de drum are scăpări de gaze.  Pe porţiunea inundată unde este îngropată în pământ ţeava  se vede cum bulbuceşte apa.

În cartierul Eliberării este o aventură să ieşi afară din apartamentele  blocurilor care dau pe strada Ignişului.

Imagini  din mai multe zone inundate  din oraş găsiţi doar pe Buletin de Carei.  Pe strada Viilor  se  lucrează din nou după ce  strada a fost reasfaltată şi reabilitată  de vreo 3 ori după asfaltarea sa iniţială.

Aici găsiţi imaginile …..Domnul care nu este mulţumit de măsurători   este rugat să fie mai mult prezent pe teren pentru a lua pulsul la faţa locului nu din spatele  unui monitor   ,,după ce a apus soarele,,.

https://www.facebook.com/pg/buletindecarei.ro/photos/?tab=album&album_id=1891984634383139

Buletin de Carei

Lasati un comentariu