Poveste careiană cu repetiţie. Mormanele de moloz şi nisip din zona centrală

• publicat la: 28 iulie 2017
Poveste careiană cu repetiţie. Mormanele de moloz şi nisip din zona centrală

Singura sală de sport din oraş cu tribune  este sala de sport a Colegiului Tehnic Iuliu Maniu aflată pe domeniul public al mun.Carei.

Terenul din jur  reprezintă o  reală atracţie pentru constructori. Nu pentru iniţieri de proiecte de punere în valoare a întregului  potenţial în folosul careianului ci pentru depozitarea când de grămezi de moloz când de materiale de construcţii. Povestea se repetă de ani şi ani de zile  chiar şi în perioada în care în această sală au avut loc competiţii internaţionale cum a fost cazul Memorialului Mircea Dohan la handbal.

http://www.buletindecarei.ro/2016/04/ospitalitatea-administratie-locale-la-memorialul-de-handbal-mircea-dohan.html

http://www.buletindecarei.ro/2017/04/capleniul-da-clasa-careiului-la-sala-de-sport-conducerea-localitatii-face-diferenta.html

Aşa arăta  sala de sport careiană vineri 28 iulie 2017.

Singurul proiect pentru amenajarea  acestui spaţiu în beneficiul careienilor a fost cel al consilierului Ilie Ciută.  Machetele prezentate de către acesta au servit apoi ca sursă de inspiraţie pentru întocmirea proiectului asemănător pentru zona Şomoş.

Pentru terenul central care aparţine de domeniul public nu este nimeni din actuala administraţie interesat a-l  amenaja în folosul tuturor careienilor .

Buletin de Carei

Lasati un comentariu