Revolta unui primar din judeţul Satu Mare

• publicat la: 15 iulie 2017
Revolta unui primar din judeţul Satu Mare

Priviţi cum  decurg  lucrările pe strada Gheoghe Lazăr şi cum  au fost asfaltate trotuarele de pe strada Dobrogeanu-Gherea. Aici găsiţi Galeria de imagini.

https://www.facebook.com/pg/buletindecarei.ro/photos/?tab=album&album_id=1895128020735467

Aţi sunat la firma executantă domnule primar Kovacs ca să îi luaţi la rost aşa cum aţi procedat  cu angajaţii de la Muzeul Judeţean  imediat ce aţi citit pe Buletin de Carei despre distincţia acordată de această instituţie pentru ASTRA Carei?

http://www.buletindecarei.ro/2017/07/personalitati-de-seama-la-scoala-de-vara-de-la-satu-mare-distinctie-pentru-astra-carei.html

 Am citit pe blogul finului dvs că sunteţi revoltat de distincţia acordată ASTRA Carei în cadrul Şcolii de vară de la Satu Mare dar nu am mai citit despre revolta domniei voastre legată de modul în care se fac lucrările de asfaltare plătite din banii noştri!   Nici despre revolta legată de slaba calitate a lucrărilor de la noua Primăriei unde după ce aţi plătit 2 milioane de euro executantului pentru reparaţii iese la suprafaţă IGRASIA.

Că doar e vorba despre banii careienilor  pentru investiţii în structura rutieră, în clădirea Primăriei Carei…..Păi se poate să ne facem de ruşine oraşul cu astfel de lucrări acceptate de administraţia pe care o conduceţi? Buletin de Carei vă pune la dispoziţie în mod gratuit imagini din oraş, de la lucrările ce se efectuează în infrastructura rutieră, suplinind astfel ,,scăpările,,  sau ,,tăcerea,,  celor pe care îi plătiţi pentru campania de denigrare continuă.

La fel ca pe strada Albinelor, covorul asfaltic a fost turnat de dragul de a fi turnat, peste trotuarul nedecapat şi peste bordurile existente de zeci de ani. Noul covor asfaltic turnat a ridicat suprafaţa trotuarelor peste nivelul curţilor locuitorilor care se plâng de faptul că vor avea de suferit în perioadele ploioase când apa se va scurge direct în gospodăriile lor.

Priviţi şi imaginile de pe strada Gheorghe Lazăr unde se taie asfaltul proaspăt turnat pentru a aduce la nivel gurile de canal. După numeroasele semnalări ale Buletin de Carei, singurul loc unde puteţi vedea imagini de la asfaltarea reală din Carei, executantul a schimbat procedura şi înalţă gura de canal cu câţiva centimetri pentru a adăuga apoi probabil un nou strat de asfalt.

Merită locuitorii acestui municipiu cochet astfel de lucrări de mântuială? De ce vă bateţi joc de noi domnule primar? De ce nu daţi telefoane la primarii din judeţ care folosesc noile tehnologii pentru a oferi locuitorilor lor standarde ridicate de viaţă aşa cum daţi telefoane pentru a trage de urechi angajaţii instituţiilor judeţene care acordă distincţii ASTRA Carei la activităţile căreia nu aţi participat niciodată ?

Imaginile sunt sugestive şi proaspete şi sunt dovada reală a modului în care conducerea unui municipiu de la graniţa de nord-vest deconsideră locuitorii.

Din păcate ele nu au fost la fel de rapid preluate ca în cazul inundaţiilor spectaculoase de la Carei din seara zilei de sâmbătă 8 iulie… Poate am mai fi avut  o şansă la  lucrări de calitate pe porţiunile unde încă nu s-a intervenit dacă cineva  din instituţiile abilitate ar fi luat măsurile de rigoare.

Vrem şi noi  străzi care să aibă borduri la trotuare, la drum,  cum sunt cele din imagine…ca în lumea civilizată. Imaginea este din Satu Mare.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu