Şedinţa Consiliului Local Carei. Ordinea de Zi

• publicat la: 15 iulie 2017
Şedinţa Consiliului Local Carei. Ordinea de Zi

Marţi 18 iulie 2017, de la ora 13,00, aleşii locali careieni sunt invitaţi la şedinţa de Consiliu Local convocată de primar.

Aceasta este Ordinea de Zi a şedinţei. La ora la care Buletin de Carei  a postat acest material  nici Primăria Carei şi nici presa de casă nu au făcut cunoscut   anunţul referitor la şedinţa publică a consilierilor careieni. Materialele şedinţei au fost împărţite consilierilor în cursul zilei de vineri 14 iulie 2017.

La şedinţele consilierilor locali poate participa oricine doreşte pentru că ele sunt publice. Nici la această şedinţă nu se va discuta despre salvarea Căminului Cultural Ianculeşti, satul care aparţine de UAT Municipiul Carei , locul unde ar putea avea loc activităţi culturale, nunţi, manifestări artistice aşa cum se cade unui sat de moţi.

Buletin de Carei

comentarii

de Parinte la 15 iulie 2017 - 19:08

Din păcate nu se va discuta nici despre finanțarea a clubului de karate ACS Sakura Carei,unde sunt cca 25 sportivi, se duc in stagii, concursuri, au rezultate, se antreneaza zilnic, si nu au nici un ajutor din partea primăriei orașului unde aduc rezultate. Toate acestea se pot verifica in presa scrisa si online.

de onix la 15 iulie 2017 - 20:57

Cine mai este si acest club aparut ca ciupercile dupa ploaie? S-a mai alocat bani si in trecut unor cluburi care au disparut tot asa de repede cum au aparut!Sa se aloce fonduri cluburilor cu traditie de peste 10 ani.

de Buletin de Carei la 15 iulie 2017 - 21:02

Fiecare club careian are dreptul la sprijin din moment ce se ocupa de pregatirea copiilor nostri. Sa fim echilibrati si sa nu discriminam pe nimeni. Ajunge ca o face primaria care neglijeaza cluburi cu traditie de peste 40 de ani si cu performante neatinse de alti sportivi judeteni.

de Sakuracarei la 15 iulie 2017 - 21:48

La provocări de genul onix nu răspund. D-na Ciuta, cred ca stiu care e clubul cu tradiție despre care vorbiți, am fost candva membra acelui club, merita tot respectul, si merita sa fie ajutați.

de parinte tenis la 16 iulie 2017 - 14:21

Conducere nenorocita a municipiului Carei.
La tenis ati promis de ani buni ca se va rezolva finantarea copiilor,dar nici in aceasta sedinta nu se aloca fonduri, doar la clubul de karate care nu are sportivi dupa divizarea lui.Sportivii adevarati au ramas Sakura,cu antrenori performanti.
Bine face Mircea ca pleaca la Debrecen.Joi semneaza contractul cu ei.S-a saturat de voi.Bine face.
Copiii nostri sunr programati intr-un cantonament in Ungaria din 14 aug.in cazul in care primea acum finantare.Deja ii este rusine sa ceara bani de la noi.

de fost karateka la 16 iulie 2017 - 17:16

Dupa cum se vede cluburile care fac performanta trebuie sa faca deplasarile la competiti si stagi de pregatire pe bani parintilor iar cei care nu au sportivi primesc 23500 de ron pentru concedi,frumos nu ?.Din pacate pana sant oameni ca Bartincki Lajos si Fazekas care nu au nici o legatura cu karatele ei se uita doar la buzunarul lor si cum poate sai insele pe alti va fi rau pentru sportul careian.Antrenorul de la Sakura chiar este profesionist eu mam pregatit cu el multi ani daca nu era el BFKS nu avea rezultatele care lea avut.Si pe vremea mea tot asa era se primeau sponsorizari si noi sportivi trebuia sa platim deplasarile la competiti iar copilul lui Bartincki nu platea nimic el era vedeta .Felicitari pentru clubul SAKURA si pentru rezultate

de Careianul la 16 iulie 2017 - 17:57

cine e Sakura Carei? unde au activitate?

de rusinica la 16 iulie 2017 - 19:51

Fostul karateca are dreptate in legatura cu Bartinski Lajos.Totul merge pentru baiatul lui si nici nu au alti sportivi.La SAKURA se afla antrenorul care l-a format pe Bartinski si restul au furat meserie de la EL.Sub indrumarea lui Daraban sunt si acum o serie de sportivi de performanta.Bartinski si Fazekas sunt oamenii primasului cu care s-au facut nenumarate deconturi(Draban stie),iar alte sporturi primesc doar promisiunu ca sa-si tina gura,si cu atat raman de ani de zile.Rusine primarului.
Iar antrenorul de la tenis ar fi bine sa plece intr-un mediu mai civilizat,apropiat valorii lui,si sa nu mai astepte minciunile primarului si a vice*lui,si sa construiasca echipa pentru altii.

de Careian. la 16 iulie 2017 - 21:15

Habar nu are primarul acesta, despre ce-l asteapta la aceasta sedinta .Vaaai si amar de capul lui.

de Sakuracarei la 16 iulie 2017 - 21:15

Sakura Carei este un club de karate. Activitatea o are in orasul Carei. Avem multi sportivi incepatori si avansați, antrenati de Daraban Gheorghe si Engber Ingrid, instructori legitimati la Federatia Romana de Arte Martiale.
Activitatea noastra se poate urmari pe Facebook, pe pagina C. S. Sakura Carei, si in presa.
Daca mai aveti intrebari, va raspund cu drag.
Engber Ingrid, instructor karate 2 Dan, presedinte A. C. S. Sakura Carei

de mark la 17 iulie 2017 - 06:13

Felicitari pentru spectacolul oferit la ziua legumicultorului de A.S.C.Sakura Carei.
A fost frumos si se vede munca profesionista.

de Ghita Daraban la 17 iulie 2017 - 10:20

Ai drepate Rusinica stiam de pretenia celor doi cu primarul dar eu nu am avut voie sa stiu cati bani au intrat in club si cati sau cheltuit. Iar cand am insistat cu intrebarile despre bani din sponsorizari si de ce sportivi trebuie sasi plateasca deplasarile am fost dati afara din club atat eu cat si sotia mea Engber Ingrid. Chiar daca au furat meserie nu stiu sa se foloseasca de ce au furat.Sotia mea nu a furat meseria ea invata meseria si se vede ca o face bine prin rezultatele obtinute cu grupa de copii care au obtinut locuri 1,2,3 la campionatul national locuri 2 si 3 la cupa mondiala si cupa europeana si o FELICIT pentru aceste rezultate .Fazekas nu a avut niciodata asa rezultate cu grupa de copii si nici nu va avea niciodata.

de Poet careian la 17 iulie 2017 - 11:01

Este impartit banii,nu trebuie la karatistii,luptam intre noi ca si Shaolin,mergem la vacanta la Poiana si la Hotelul Alpin,frumoasa va fi oricum viata noastra,in curand o sa bucuram la Carei Fest(a).

de CENTENAR la 17 iulie 2017 - 15:53

Felicitari domnule Daraban! Sa aveti succes in toate competitiile si in tot ce va propuneti!Cu asa echipa sigur veti ajunge la mari performante!

de Parinte karate la 17 iulie 2017 - 22:22

Sakura nu este un club nascut ca o ciuperca dupa ploaie. In spatele lui sta o munca enorma. Tin saptamanal 6 antrenamente (de 2 ori in Capleni si de 4 ori in Carei la Sc. Gen. Nr. 3. Se ocupa cu peste 20 de copii, dintre care 16-17 sunt sportivi legitimati. Il duc pe acesti copii la stagii si la ft multe concursuri, atat nationale cat si internationale, cupa mondiala si europeana. De la fiecare concurs se intorc cu rezultate ft frumoase, locurile 1,2,3. Se poate urmari atat in presa scrisa cat si online. Celalalt club poate sa prezinte astfel de rezultate? NU! Atunci din ce motiv are nevoie de o finantare neramnursabila de o suma enorma? Nici nu se ocupa cu copiii! Pana in prezent Sakura nu a primit nici o sponzorizare din partea primariei Carei, cu toate ca a depus cereri.
Sakura tine antrenamente si in timpul verii, doar in august au o vacanta.
Multumim munca depusa antrenorilor Ghita Daraban si Engber Ingrid. Cu tot respectul!

de hora la 18 iulie 2017 - 06:44

nici atletismul nu este sustinut de primarie si nici asociatiile culturale care nu sunt pe placul celor doi primari.la Carei a fost adusa dictatura si stalinismul.

de Sakuracarei la 18 iulie 2017 - 07:04

Multumim pentru apreciere si sustinere!

de Sakuracarei la 18 iulie 2017 - 07:09

Despre atletism :am fost sportiva D-nului antrenor Marneanu timp de 10 ani, si coleg de echipa cu Florin Turcu. Au tot respectul meu pentru rezultatele obtinute!

de Boii la 18 iulie 2017 - 08:09

Suma alokata la karate do sa se imparta la cele doua cluburi

de sportiv la 18 iulie 2017 - 08:52

avem un vice sportiv si bataie de joc pentru sporturile din oras care nu plac pentru el! RUSINE sa va fie !!!!

de Ghita Daraban la 18 iulie 2017 - 20:37

Vreau sa vad cum vor promova sportul de performanta cu doi sportivi si cum vor justifica cheltuirea banilor .Pentru suma asta de bani trebuie sa aduci rezultate ,dar bani se pot cheltui si pe concedi cu familia

de Boii la 19 iulie 2017 - 09:20

Va veni curtea de conturi si vor trebui sa restituie inapoi toata suma nejustificata confirm programarii competitiilor depuse la consiliu.

Lasati un comentariu