Şoc şi Groază la Carei! Strada pe care nu pot intra nici Pompierii şi nici Ambulanţa

• publicat la: 10 iulie 2017
Şoc şi Groază la Carei! Strada pe care nu pot intra nici Pompierii şi nici  Ambulanţa

De peste 3 săptămâni strada  Porumbeilor din municipiul Carei  se prezintă ca în imagini. Nici o maşină de pompieri nu poate intra în caz de incediu, nici o ambulaţă şi nici un taxi.  Localnicii îşi parcheză maşinile pe unde pot. Contoare de apă de la Apaserv care plutesc în apă, bolnavi  la care nu poate ajunge Ambulaţa, careieni plătitori de impozite locale care trăiesc în condiţiile din imagini. Aceasta este situaţia la zi de pe strada Porumbeilor despre care  nu scriem prima dată.

http://www.buletindecarei.ro/2016/03/strada-porumbeilor-dragi-careieni.html

Buletin de Carei aduce la cunoştinţa  ,,găştii,,  vocale de manipulatori ascunşi prin birouri călduţe de frica realităţii careiene că inundaţiile din Carei din data de 8 iulie 2017   au necesitat intervenţia pompierilor de la secţia Carei datorită nivelului ridicat al apei din curţile oamenilor. Unde eraţi când careienii aveau apă de 50 de cm în curţi?  Să nu ne spuneţi că aţi umblat după rigla de măsurat…Ei bine, în tot acest timp pompierii careieni scoteau  surplusul de apă….

Nu în fiecare curte era acest nivel dar au fost situaţii unde apa ajungea până la genunchi după cum ne-au povestit astăzi  locuitorii din zona Ecoului şi strada Porumbeilor. Tot locuitorii de aici au povestit că la faţa locului a fost sămbătă şi primarul Kovacs  şi că acesta a afirmat că….,,asta nu  e apă mare,,   probabil domnia sa făcând comparaţie cu filmul cu taifunul de pe coastele Americii dacă cumva a fost deranjat din faţa televizorului…..Mare noroc că pe strada Căplenilor nu au loc astfel de inundaţii şi nici întreruperi de curent.

Priviţi  unde se află contoarele de apă ale  locuitorilor de pe strada Porumbeilor.

Unele nici nu se văd din apa care inundă gura de adăpostire la 2 zile de la ploaia  care a demonstrat cât de bine e  curăţat şi întreţinut sistemul de canalizare careian dar şi cum se dewrulează în acest municipiu lucrările de construcţii infrastructură rutieră.

Aşa arată strada Porumbeilor după 3 săptămâni de la începerea lucrărilor de reparaţii…

Cei care se cred jurnalişti doar pentru că încasează sume de bani de la primărie sau de la instituţiile şi firmele cu care colaborează primăria au acum ocazia să ia la cunoştinţă despre  o altă situaţie  cu care se confruntă careienii.  Buletin de Carei este cel care e  solicitat  mereu de careieni pentru a  arăta modul în care sunt nevoiţi să locuiască deşi plătesc taxe şi impozite la Primăria Carei.  Cine îşi asumă răspunderea pentru imposibilitatea intrării echipajelor de pompieri în caz de incendiu sau ale  Ambulaţei pentru bolnavi?

Galeria de imagini

https://www.facebook.com/pg/buletindecarei.ro/photos/?tab=album&album_id=1892797220968547

Buletin de Carei

 

 

 

comentarii

de Poet careian la 11 iulie 2017 - 07:35

Totusi intra porumbei,daca nu intra pompieri,nu trebuie ocupat cu asta,trebuie ocupat cu altceva,o sa schimbe acest pejsaj,cand porumbei o sa zboara la siberia.

de Buletin de Carei la 11 iulie 2017 - 14:09

Poetul tot poet ramane insa si poetul trebuie sa traiasca din ceva si deci trebuie sa scrie pentru cine plateste, nu? in acest timp oamenii de pe strada Porumbeilor platesc impozite la Carei asa ca au dreptul la conditii decente de viata. Sau daca nu, sa fie scutiti de plata impozitului.

de Horia Mărieș la 11 iulie 2017 - 17:24

Orice scrie un @Poet careian este demn de toată atentiăa.
Fiindcă poeți în Carei sunt foarte puțini.
Doar să învețe să scrie corect românește.
Altfel „versurile” lui te zgârie rău de tot în urechi.

Lasati un comentariu