Bani de la bugetul local pentru proiecte culturale şi sportive la Carei

• publicat la: 10 august 2017
Bani de la bugetul local pentru proiecte culturale şi sportive la Carei

Pe pagina de Facebook a Primăriei Carei a apărut dimineaţă un anunţ privitor la deschiderea unei noi sesiuni de  atribuire a contractelor de finanțare nerambursabilă pentru activități nonprofit de interes local- Proiecte și acțiuni culturale. Suma  vehiculată este de 150.000 lei.

Ulterior, la câteva ore distanţă, anunţul se modifică şi  apare şi secţiunea Sport  ca activitate ce va beneficia de finanţare.

Depunerea proiectelor se poate face în intervalul 10 august 31 august 2017 în intervalul orar 8-16,00. Documentaţia se poate procura de la Registratură.

O notă de subsol  precizează faptul că finanţarea maximă ce poate fi solicitată de asociaţiile culturale sau de către persoanele care organizează acţiuni culturale  şi sportive  este de 10.000 lei.

 

Buletin de Carei

comentarii

de ..... la 10 august 2017 - 21:16

Asta bulibasa ai dat fonduri la karate ahol este dik 1 sportiv es cu el pleaca cu satra si tata si mama si veterinaru care se lauda cu poze vechi din evul mediu es beau si manaca pe banii nostri.es primit 230 millio laj dar alti sa primeasca doar 10000 laj

de parinte la 14 august 2017 - 12:29

Stimati cititori ai acestui ziar si cotizanti de taxe si impozite.Sunt un parinte a carui copil a practicat karate in Carei si a fost ani de zile campioana a romaniei si europeana.Cum se poate ca dupa despartirea in doua a clubului de karate partea cu cei mai multi copii care au rezultate sa primeasca doar 10.000 lei max,pe cand partea cu un sportiv sa primeasca 23-24 mii lei iar in deplasari sa mearga toata familia Bartinski si un medic veterinar? Fara nici o pregatire de specielitate.Probabil este o asoviatie familiara si nu club sportiv.Organele competente sa verifice toate deplasarile la competitii si sa restituie banii cheltuiti pe degeaba cu familia.

de Safimseriosi la 15 august 2017 - 13:18

Sa nu uitam de fapta,ca Asociatia Familiara BFKS.a primit o suma se 15000 de ron pentru organizarea unei tabere de karate.Anuntul se piate vizualiza pe pagina de Facebook a clubului BFKS,sunt cetute sume imense de participare,iar interesati sunt putini

de Safimseriosi la 15 august 2017 - 13:20

Un alt lucru de amintit,ca Bartincki Lajos e doar vicepresedinte de onoare,nu a practicat niciodata karate,nici el,nici Dr.Fazekas nu au nici un fel de pregatire in domeniu.

de parinte la 16 august 2017 - 10:11

Dar la ce este nevoie de o asa suma? Poate ca unii nu se pricep la fenomenul SPORT.Cine doreste sa participe la o asemenea tabara de pregatire trebuie sa-si plateasca toate cheltuielile,pedeasupra si o anumita TAXA DE PARTICIPARE din care clibul organizator poate sa deduca unele cheltuieli(transportul,cazarea,masa si onorariul invitatilor).Asta asa se face?Pentru ce se va cheltui o asemenea suma,este de neimaginat!

de parinte la 16 august 2017 - 10:17

Dupa parerea mea,primaria si consiliul local trebuie sa acorde o atentie deosebita in legatura cu cheltuirea fondurilor alocate.Caci „cu bani si prostul poate face cumoaraturi”,dar nu inseamna ca suntem casa de binefaceri pentru unii sau altii,iar clubul cu sportivii mai numerosi si cu rezultate nu primesc doar 10000 lei.

de Sakuracarei la 18 august 2017 - 18:40

Clubul cu numerosi sportivi deocamdată nu a primit nici un leu de la Primaria Carei.Vom depune proiectul,si sper ca 17 sportivi legitimați si membrii al Lotului National si al Lotului National largit al Romaniei,karate SKDUN,vor merita atata ajutor cat merita un club cu un sportiv activ.
Engber Ingrid,presedinte Sakura Carei

de ... la 19 august 2017 - 14:33

Da binye vobeste gura ta,doamna president.De hat ochii mei unde poata sa vada egy clasament de ranglista national al federatiei?Ke akolo vedem dintii la cai ke kit valoreaza.

de gelu la 19 august 2017 - 21:09

boii de langa laios isi vand copii la alte cluburi si baga zizanie intre cluburi!incercarile de schingiuire a tastelor pentru derutarea cititorilor nu acopera destul rautatile si frustrarile gagiule!

de Sakuracarei la 20 august 2017 - 12:18

In Romania sunt mai multe federatii de karate.Clubul meu este afiliat la Federatia Romana de Arte Martiale,departamentul SKDUN.Iar sportivii mei,care participa la 4-5 antrenamente saptamanal,dupa drumuri de 12 ore urca pe tatami si lupta,si castiga,crede_ma ca valoreaza mult.

de Sakuracarei la 20 august 2017 - 12:25

Dar daca te intereseaza si alte amanunte,domnul cu …,eu comentez cu nume,pe pagina de Facebook al clubului Sakura ma gasesti,din 4 sept incep antrenamentele in sala pentru care platesc chirie(noi nu avem sala gratuita),si cu cea mai mare pkacere iti dau toate expkicatiile ce te intereseaza.
Engber Ingrid

de ... la 20 august 2017 - 19:20

La satra noastre se stie ke puradeii de la Sakura este nagyon jo si merite mai multe dekit masik klub.Sto kaskany malancsok?Si nu ai vorbit aceeasi limba cu gelu rumanu ke vede cu okii rai lucrurile adeverate.Politikul meu si al nostru din satra eszte korectitudinea si nu csolitul.Se fake bulibasa Lajos ce ai vrut ke pina akum a beget in faliment ketto Viktoria.Es mirandolina Engberd nu ai superat la mine ke am vrut se ved puradeii de la sakura in National Reching 2017.Mert poate nici nu este ca la futbol egy klaszament.

de csibi la 20 august 2017 - 21:08

lasa in pace oamenii laiosbacsi si nu mai pune pe ei sa bage comentarii ca sa primeasca ce curge din buzunarul tau.!
nu ai ocupatie la pensie.?

de Sakuracarei la 21 august 2017 - 06:48

Domnul din satra,nu m-am suparat.Din pacate nu exista clasament national.Sper ca in sezonul competitional de toamna „puradei”mei de la Sakura vor aduce multe rezultate pt oras.

de Sakuracarei la 21 august 2017 - 06:53

Sunt de acord cu politica ta din satra,cu corectitudinea.Nu m-a voi implica niciodata in politica,pentru mine un principiu exista:fair playul,si daca esti nevoit sa lupti,lupta,dar respecta-ti adversarul si pe tine.

Lasati un comentariu