Banul public şi european ciopârţit la Carei

• publicat la: 30 august 2017
Banul public şi european ciopârţit la Carei

Lucrările de pavare de pe strada Ştefan Vonhaz, perpendiculară pe strada 1 Decembrie 1918 scot la iveală modul în care a fost pavată strada 1 Decembrie 1918 prin proiectul….,,Reamenajare str. 1 Decembrie 1918 Carei- axa de dezvoltare”   Finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1 „sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor– poli urbani de creştere”, Domeniu de intervenţie 1.1. „Planuri integrate de dezvoltare urbană”.

Proiectul a beneficiat de finanţare nerambursabilă de 1.880.000 euro.

Priviţi pe ce strat  a fost depus pavajul pe strada 1 Decembrie 1918 şi comparaţi cu ce  se  realizează acum pe strada Stefan  Vonhaz. Pietriş de două degete şi o folie subţire au fost  baza pe care s-a plantat pavajul de pe strada 1 Decembrie 1918. În ce buzunare a ajuns diferenţa dintre proiect şi realizat?

Imaginile de mai jos  sunt de la lucrările actuale de pavare. Diferenţa  dintre cele două lucrări este de mult material …economisit .

Strada Stefan Vonhaz a fost recent asfaltată  apoi a fost tăiat asfaltul pentru gurile de canal iar acum a mai fost tăiat şi pe margini pentru montarea bordurilor de la trotuare. Banul public  este ciopârţit fără milă.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu