Carei 2017. Se sparg străzi care abia au fost asfaltate. FOTOGALERIE

• publicat la: 12 august 2017
Carei 2017. Se  sparg străzi care abia au fost asfaltate. FOTOGALERIE

Strada Kafka Margit din Carei  a fost  recent asfaltată prin ceea ce primăria numeşte Marea Asfaltare. Cu o zi înainte de minivacanţa de Sf.Maria  utilaje de tot felul spărgeau pe alocuri asfaltul proaspăt turnat. Situaţia nu este una izolată ci dimpotrivă.

Se pare că celebrul Dorel a ajuns şi la Carei dar primăria plăteşte bine ca să ascundă prezenţa lui. Ceea ce fiecare careian vede primăria ascunde  ca informaţie şi nimeni nu dă socoteală pentru cum sunt cheltuiţi banii. Nici până la această dată nu a fost făcut public numele dirigintelui de şantier de la lucrările de asfaltare din Carei.

Înafară de celebra strângere de mână care consfinţea contractul semnat de Primărie cu firma din Pericei nu a fost oferit  careienilor nici un comunicat privitor la spargerile ce au loc pe străzile recent asfaltate sau privitor la numele persoanei desemnate ca şi diriginte de şantier.

Aşa arată Marea Asfaltare de pe strada Kafka Margit din Carei.

Buletin de Carei

comentarii

de boii la 16 august 2017 - 13:39

Cap de putefactie ce sunteti.Voi vedeti de ce sparge asfaltul?Pentru ca se schimba gurile de canal si se niveleaza la cota asfaltului.De unde atata rautate in voi.Sunteti parazitzii orasului cu medalie de onoare(dar cu onoarea intrepicioare)

de seszul la 16 august 2017 - 14:40

un primar plin de datorii si un vice care ia si pensie si salar conduc orasul.
asfaltul de peste 5 milioane de euro este spart pentru ca incompetenta e la ea acasa!
cand vor plati pagubele de la primarie ca au dat bani ilegal de mai mult de 40 de miliarde????au plattit facturi pentru lucrari inexistenta se aude la procuratura su la politie la economic???? cand publicati la primarie raportul de la curte de conturi????

Lasati un comentariu