Dorian Popa şi Nicoleta Nucă au electrizat publicul în cea de-a cincea seară a Festivalului AugustFest la Carei

• publicat la: 12 august 2017
Dorian Popa şi Nicoleta Nucă au electrizat publicul în cea de-a cincea seară a Festivalului AugustFest la Carei

Vineri, 11 august 2017, a avut loc cea de-a cincea seară din cadrul celei de-a zecea ediţii a Festivalului AugustFest, în cadrul evenimentului CAREIFEST, în Parcul dendrologic din Carei. Programul a fost deschis de solistele formaţiei Castelanii, de la Centrul Cultural Carei, pregătite de prof. Szűcs József: Leneschi Hannah, Holhoş Sara, Nuna Teodora, Latiş Larisa, Latiş Mălina, care au interpretat melodii cunoscute din repertoriul naţional şi internaţional.

Solista Larisa Latiş a avut parte de o surpriză, întrucât unul dintre invitaţii serii, Dorian Popa a urcat pentru câteva minute alături de ea pe scenă, realizând un duet „ad hoc” care a fost extrem de apreciat de cei prezenţi.

În jurul orei 20.30, carismaticul Dorian Popa a urcat pe scenă alături de cele două dansatoare care l-au însoţit şi au creat un show electrizant, care a durat mai bine de o oră. Acesta şi-a arătat calităţile de „show-man” reuşind să transmită o energie molipsitoare celor  peste  3000 de spectatori prezenţi la eveniment. Surprizele nu au lipsit nici de la recitalul lui, astfel, având în vedere că în urmă cu câteva zile şi-a serbat ziua de naştere, acestuia i s-a pregătit un tort din partea fanilor din Carei. Momentul lui nu s-a oprit la recitalul de pe scenă, întrucât după, a urmat o îndelungă sesiune de autografe şi o şedinţă foto cu admiratorii.

Cunoscuta solistă Nicoleta Nucă a încheiat seara cu un concert de neuitat alături de trupa care a însoţit-o. Fanii au cântat alături de ea melodiile care au făcut-o celebră, „Nu sunt” şi cel mai recent single al ei „Alt tu”. Spectatorii au aplaudat minute în şir la finalul concertului, dovada faptului că este atât de iubită de public.

Organizatorii evenimentului au fost: Direcţia de Cultură şi Sport Carei, Centrul Cultural Carei, Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Carei.  Prezentatorii evenimentului au fost: Járay Zsanett şi Adrian Ştefănuţi.

SÂMBĂTĂ, 12 august 2017

Castelul Károlyi

ora 16.00 – Expoziţie de pictură şi grafică STEFAN GNANDT

Parcul Dendrologic, Scena în aer liber

ora 20.30 Recital al solistelor formaţiei Castelanii, de la Centrul Cultural Carei, pregătite de prof. Szűcs József: Borbély Patricia, Pop Niculina, Latiş Mălina

ora 21.30 – Concert DIRECŢIA 5 (Bucureşti)

ora 22.30 VIDEO MAPPING – proiecţie animată pe faţada Castelului Károlyi (5 minute)

Lasati un comentariu