Fără concert Sava Negrean-Brudaşcu la Festivalul de Folclor al Naţionalităţilor de la Carei

• publicat la: 6 august 2017
Fără concert Sava Negrean-Brudaşcu la Festivalul de Folclor al Naţionalităţilor de la Carei

Duminică, 6 august 2017, în Parcul dendrologic din municipiul Carei a avut loc  ultima seară din  Festivalului de Folclor al Naţionalităţilor, eveniment desfăşurat în cadrul „CAREI FEST 2017”.

Formaţia Ghiţă Jurj a deschis evenimentul cu o serie de cântece tradiţionale româneşti după care a urcat pe scenă Ansamblul Ceatăra.

Din zona Bihor a evoluat pe scena careiană ansambul Vergelul. Solişti şi dansatori  bihoreni în frumoase costume populare au încântat asistenţa  cu melodiile şi dansurile prezentate.

Din păcate nu au reuşit să îşi ducă la bun sfârşit programul. Furtuna care s-a abătut peste oraş a alungat şi spectatorii şi interpreţii.

Doamna cântecului românesc, Sava Negrean-Brudaşcu, nu a avut ocazia să ofere careienilor melodiile sale. A fost înconjurată cu căldură  de careienii care s-au adăpostit în manej. Toţi au dorit să îşi facă fotografii cu celebra artistă.

Porţia de cântec patriotic oferită o daţă pe an careienilor a mai fost amânată cu 1 an  ştiut fiind că de Ziua Naţională a României Primăria nu aduce artişti consacraţi cu repertoriu de cântece patriotice.

Cei  care iubesc cântecele  Savei Negrean Brudaşcu le vor putea asculta în ziua de 27 august 2017 la Zilele  Ianculeştiului.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu