Jongleriile cu drepturile salariale în Primăria din Republica de la Carei au dus la prejudicii de 4,7 milioane lei. 2010 vs.2017

• publicat la: 4 august 2017
Jongleriile cu drepturile salariale în Primăria din Republica de la Carei au dus la prejudicii de 4,7 milioane lei. 2010 vs.2017

Deşi au trecut 7 ani de la artificiul  cu salariile de la Primăria Carei când   la 31 decembrie 2009 erau anumite salarii pentru ca din 1 ianuarie 2010 să fie cu totul altele, mult sporite, nu am uitat.

Aflaţi aici care a fost nivelul salariilor din 2010 şi cum s-a ajuns la acest nivel….

http://www.buletindecarei.ro/2010/06/diminuarea-salariilor-nu-afecteaza-angajatii-primariei-boc-are-din-ce-taia-la-carei.html

În Raportul Camerei de Conturi Satu Mare  elaborat în urma auditului din aprilie, mai şi iunie 2016  scrie negru pe alb  că prejudiciul pentru   Stabilirea eronată a drepturilor salariale acordate personalului nominalizat în echipele de proiecte  este de 820 mii lei  iar   prejudiciul pentru   Acordarea de drepturi salariale nereglementate de legislația în vigoare salariaţilor din administrația publică locală, sub formă  de „spor de dispozitiv” şi „spor de stabilitate”   este de 3.923.000 lei .  Raportul constatator se află publicat pe site ul oficial al Curţii de Conturi a României.

Deci  administraţia Kovacs-Keiser  a acordat nejustificat 4.743.000 lei  la salariile angajaţilor din Primărie. Ulterior, salariile au fost diminuate, astfel că tabelele cu salarizarea oferite consilierilor pentru şedinţa din 7 august  2017 conţin salariile reduse după auditul Camerei de Conturi.

Primarul afirmă că  “Am luat în considerare și faptul că Curtea de Conturi a considerat unele sporuri acordate ca fiind ilegale, salariile fiind diminuate cu circa 30%. Am considerat că este nedrept și am revenit la vechile salarii.”  Deci primarul din Carei consideră concluziile Camerei de Conturi ca fiind nedrepte.  A făcut plângere împotriva Camerei de Conturi Satu Mare?  Sau Camera de Conturi a făcut plângere penală împotriva plăţilor pentru lucrări neefectuate?

Raportul Camerei de Conturi şi valoarea prejudiciilor….daţi click mai jos

UATM Carei

 

Buletin de Carei

comentarii

de viisoara la 28 august 2017 - 23:26

ce va mai vaitati atita ca avem si noi nevoiie de bani pentru fetitele vesele!!!! voi sa puneti mana si sa lucrati ca avem nevoie de darile voastre pentru distractia noastre!

Lasati un comentariu