Salariul mediu de 970 de euro din Primăria Carei se va majora cu 30%? Ordinea de Zi a şedinţei Consiliului Local

• publicat la: 4 august 2017
Salariul mediu de 970 de euro din Primăria Carei se  va majora cu 30%? Ordinea de Zi a şedinţei Consiliului Local

În timp ce nu toţi consilierii careieni  au primit materialele de şedinţă,  primarul  dă interviuri presei de casă încercând să atenueze subiectul mărire de salarii, ştiu fiind că salariile în Primăria Carei sunt   mult mai mari decât la municipii reşedinţă de judeţ sau chiar ministere.  Salariul mediu în Primărie este de peste 970 euro lunar , calculat evident în lei.

Ulterior apariţiei interviului în presa finului său,   Ordinea de zi a fost postată pe pagina de Facebook a Primăriei Carei.   Acesta este  respectul acordat consilierilor şi careienilor de un primar care e cunoscut pentru acţiun ile sale discriminatorii din oraşul multietnic Carei.

 

Buba cu salariile  se vrea cosmetizată pentru a nu da pe afară puroiul?  Adică citymanagerul Beko   care avea  10.600 lei salar lunar de ani şi ani de zile va încasa de acum cu 30% mai mult?

Şefii de departamente cu salarii peste 7 mii de lei lunar  vor avea şi ei mărire de salariu cu 30%?

Raportul Camerei de Conturi Satu Mare a constatat  prejudicii de 5,777 milioane d elei nu numai pentru  plăţi de indemnizaţii  nelegale ci şi pentru achitarea de facturi pentru LUCRĂRI NEEFECTUATE la sediul noii primării.

Aici este Raportul integral. Daţi un click pe UATM Carei

UATM Carei

Deci angajaţii din Primăria Carei unde salariul mediu depăşeşete  echivalentul a 970 de euro vor fi majorate cu 30%. Când va plăti şi primarul nostru taxe şi impozite la Carei  şi apoi să se pronunţe despre  problemele  financiare din Primărie?

 

Buletin de Carei

 

 

comentarii

de Ciutoaie butoaie la 4 august 2017 - 14:53

Spune dragă Daniela Crudu cât va încasa soțiorul tău că si consilier local. Nu cred ca nu ii va crește și lui indemnizația. Chiar vreau să știu câți bani va băga lunar in buzunar din impozitele și taxele plătite de noi, cei multi și proști din Carei.

de Horia Mãries la 4 august 2017 - 15:55

„Salariile din Primăria Carei, majorate cu 30%. Creșterea acoperă sporurile tăiate de Curtea de Conturi” Careianul / acum 4 ore.

Primarul: „Am luat în considerare și faptul că Curtea de Conturi a considerat unele sporuri acordate ca fiind ilegale, salariile fiind diminuate cu circa 30%. Am considerat că este nedrept și am revenit la vechile salarii.”

Nu era clar pânã acum cine face Legea în tara asta si cine o face în Carei.

Acum este foarte clar: O face doar primarul.

Sau, altfel spus: Sã se mai ducã driakului si Curtea (Camera) aia de Conturi, fiindcã în Carei doar primarul face Legea si nimeni altcineva!

Lucru cunoscut de altfel de foarte multã vreme.

„Salarii nesimţite votate cu două mâini în toată administraţia locală din România. Lista şefilor care încasează lunar o avere”: 

http://m.adevarul.ro/locale/sibiu/salarii-nesimtite-votate-doua-maini-administratia-locala-romania-lista-sefilor-incaseaza-lunar-avere-1_598038c25ab6550cb8a97198/index.html

de careianul la 4 august 2017 - 15:58

spune tu sasule cat crezi ca poate castiga un patron de societate de productie ca sa aiba nevoie de cateva sute de lei ca si consilier local ales? ce ar face sasul fara banii dati de jeno de la careieni? din ce ar trai el fara pomana data de jeno? Domnul Ciuta da mai multe sponsorizari decat cele cateva sute primite ca si consilier si are afaceri cu primaria cum au ceilalti consilieri… zoli vinde flori la primarie, bujorica vinde stampile hago era cu medicamentele iar gabika este adminsitrator la ziarul udemereului unde redactor a bobinatorul consilier. adi mai face contabilitate la sectia de scaune sau asta nu se pune la jeno?

de laci la 4 august 2017 - 16:49

mai mananaca sasii la ferma de vaci a lui marinel? deaia miroase dupa ei. de la balega din cap a trecut la partea cealalta

de dorin la 4 august 2017 - 21:29

Cine a mai pomenit asa un haos la Carei? Astia isi bat joc de noi si de banii nostri????

de Romania furata. la 5 august 2017 - 07:38

@dorin.Exact aveti dreptate.Santem furati,mintiti ,datjocorati zi de zi.

de somos la 5 august 2017 - 19:01

cu terenurile se fac invarteli da si cu salariile? ce spor de proiecte au luat in primarie stabii?

Lasati un comentariu