Seară de modă italiană la Satu-Mare

• publicat la: 1 august 2017
Seară de modă italiană la Satu-Mare

Sala „Simfonia” de la Esedra va găzdui miercuri (2 august) de la ora 19.00, „Italian Fashion Day”. Evenimentul va fi prezentat de Alexandra Catargiu.

În cadrul „Italian Fashion Day” își vor prezenta colecțiile următorii creatori de modă:

Aline Oliveira s-a născut într-un oraș din nord-estul Braziliei. În copilărie a privit și a admirat croitoreasa locală care făcea lucrări mai extravagante. Moda a fost întotdeauna o referință în viața ei. Îi place modul în care culorile, formele, țesăturile, personalitatea și stilul individual al fiecărui material prinde viață într-un articol vestimentar.

Alessia Colabello recunoaște că „momentul în care o femeie îmbracă o creație a mea și o văd cum se metamorfozează, cum radiază frumusețe și feminitate, cum îi strălucesc ochii de bucurie … momentul acela este magic! Mă face cu adevărat fericită și mă încarcă cu foarte multă energie pozitivă”.

Creațiile marca „Angelica Tufo” sunt în ediție limitată, unice și realizate în întregime manual, calitatea lor fiind dată de selecția și prelucrarea atentă a materialelor fine.
Claudia Barresi a studiat design vestimentar și croitorie la Academia de modă din Roma. Și-a aprofundat cunoștințele chiar și în modelare, broderie și crearea de accesorii. A fost alesă ca designer de costume pentru turneul unui spectacol de artiști italieni importanți. În prezent execută rochii la comandă și crează rochii de mireasa inspirate din basme.

Emanuela Magnafico va prezenta o colecție dinamică și sportivă de iarnă, dar în același timp elegantă. Colecția este proiectată pentru o femeie care dorește să se simtă confortabil și relaxată în ținuta aleasă.

Priscilla Ionta recent a terminat studiile de design la una dintre cele mai cunoscute academii de modă din Roma. Ea a ales să își transforme pasiunea pentru modă în profesia vieții sale. Pune mare accent pe perfecțiune iar în creațiile sale nimic nu este lăsat la voia întâmplării.

Sara Selli și-a petrecut copilăria în magazinul de țesături ale bunicilor ei. Având acces la diverse materiale, susținută și încurajată de către bunica ei, ea s-a înscris la cursurile Institului de Artî din Rieti.

Sladana Krstic revine în România pentru a treia oară. La evenimentul din 2 august v-a prezenta colecția „Farnese”. Și-a dedicat colecția celui mai mare Muzeu Arheologic din Napoli, unul dintre primele construite în Europa, care se mândrește cu o bogată și valoroasă colecție de artă arheologică din Italia.
Intrarea este gratuită.

Colaboratori: ATC, Orsolya Jakab, Restaurantul Esedra, Samtech Sound, Trust models.

Coafuri: Adriana Popescu, Patricia Raț.

Make-up: Alexa Avram, Bianca Puti Bondics, Boglarka Bacsadi, Izabela Nagy.

Lasati un comentariu