Avram Iancu ,,bruiază,, camerele de supraveghere din judeţ

• publicat la: 14 septembrie 2017
Avram Iancu ,,bruiază,,  camerele de supraveghere din judeţ

Personalitatea puternică a lui Avram Iancu depăşeşte timpul. Figura marelui Erou Naţional este atât de puternică încât  ,,bruiază,,  orice cameră de surpaveghere video amplasată în apropierea sa. S-a întâmplat la Carei în anii trecuţi iar acum şi la Satu Mare.

In mun.Carei  camerele de supraveghere amplasate în jurul bustului lui Avram Iancu nu au identificat niciodată vreun făptaş  care a atentat la imaginea sa sau la tricolorul cu care este încins.

Poliţia Locală  nu a depistat niciodată autorii evenimentelor nefaste  deşi are camere de supraveghere video în zonă.

http://www.buletindecarei.ro/2016/12/pierdut-imagine-clara-camera-de-supraveghere-video-in-municipiul-carei-se-declara-nula.html

http://www.buletindecarei.ro/2016/10/bustul-lui-avram-iancu-batjocorit-la-carei-orasul-impartit-oficial-in-perimetre-etnice.html

Din ianuarie 2017  nu au mai fost probleme cu furtul tricolorului sau pangarirea bustului lui Avram Iancu. Soclul deteriorat a ramas acelasi.

Duminică, 10 septembrie 2017 s-au âmplinit 145 de ani de la moartea Crăişorului Avram Iancu. Un grup de patrioţi sătmăreni au  depus o coroană de flori la bustul său din centrul orasului şi au înfipt în pământ  un steag tricolor. Peste noapte a dispărut steagul tricolor fără ca vreo cameră video să surprindă făptaşul.

Or fi specializate camerele de supraveghere din judeţ doar pe surprinderea accidentelor rutiere?

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu