Christoph Daum, greu de „ucis”. Nici o reacţie în presa aservită Primăriei Carei

• publicat la: 12 septembrie 2017
Christoph Daum, greu de „ucis”. Nici o reacţie în presa  aservită Primăriei Carei

In timp ce la Carei un astfel de titlu a fost  atacat de presa aservită primarului Kovacs  atunci cand apare într-un cotidian  central  aceasta  nu are nici un fel de reactie. Să fie vorba despre faptul că era nevoie la Carei de anihilarea  unui independent financiar  pentru menţinerea  pe scaun a unui dependent de bani publici?

Prin Raportul Camerei de Conturi avem dovada modului în care a fost prejudiciat bugetul local cu doar…5,777 milioane de lei dintre care  peste 4 milioane de lei au fost acordati ilegal pentru sporuri salariale.

Decontarea de lucrări de natura investițiilor la obiectivul „Renașterea Centrului Istoric al mun. Carei-Hanul Steaua de Aur- (Reabilitare sediu Primăria mun. Carei”,neexecutate în fapt conform situaţiilor de plată întocmite de constructor, semnate de dirigintele de șantier şi membrii comisiei de recepție   a fost un alt prejudiciu constatat de Curtea de conturi la Primaria Carei.

Deci  miza a fost de natura financiara din partea actualului primar daca ne raportam la faptul ca depinde de aceasta functie spre deosebire de contracandidatul sau hartuit de presa aservita primarului si platita din bani publici.

UATM Carei

http://www.cotidianul.ro/christoph-daum-greu-de-ucis-306867/

http://www.buletindecarei.ro/2016/05/ilie-ciuta-greu-de-ucis.html

http://www.buletindecarei.ro/2016/05/cand-ignoranta-e-greu-de-ucis.html

Buletin de Carei

Lasati un comentariu