Invitaţia la comemorarea lui Avram Iancu lipseşte de pe paginile Primăriei Carei

• publicat la: 8 septembrie 2017
Invitaţia la comemorarea lui Avram Iancu lipseşte de pe paginile Primăriei Carei

Cum  putem cataloga  lipsa postării de către Primăria Carei pe site ul oficial şi pe pagina sa de Facebook a invitaţiei la comemorarea lui Avram Iancu care va a vea loc  în Carei? Administratorii acestor pagini a instituţiei guvernamentale care este UAT Municipiul Carei sunt plătiţi din bani publici, din banii careienilor.

Buletin de Carei a oferit şi în acest an prima invitatie de participare la comemorarea Eroului Naţional Avram Iancu primarului şi Consiliului Local.  Invitaţia a fost depusă la secretariat pentru că lipsea şi primarul şi vicele.  Afişul a fost postat la avizier dar pe pagina de Facebook a Primăriei sau pe site ul oficial al Primăriei nu a apărut informatia potrivit căreia se va comemora in mun.Carei , duminică 10 septembrie 2017, personalitatea celui care a fost Avram Iancu, luptător pentru drepturile românilor.

Deranjează? Faptul că românii din Carei plătesc taxe şi impozite de care dispun alţii după bunul plac nu deranjează? Au demisionat administratorii paginii sau nu au voie să facă cunoscute toate evenimentele din municipiul Carei?

Menţionăm că pe pagina Primăriei Carei a fost postat anunţul cu  ,,tabăra artiştilor originari din Carei ,,  fără a se specifica că tocmai unul din cei mai valoroşi artişti a fost omis. Artistul plastic careian Monica Mocianu nu a fost invitat!

In mod curios acesta este român. Sunt postate pe paginile Primăriei Carei  şi anunţuri ale altor asociaţii decât cele care comemorează  personalităţi româneşti deci am indrăznit să credem că va fi postat şi programul evenimentului de comemorare a Eroului Naţional Avram Iancu. Ce naivitate din partea noastră.

Spune  STOP discriminării  practicate la Carei!

 

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu