Cât de sigur mai este oraşul Carei?

• publicat la: 25 octombrie 2017
Cât de sigur mai este oraşul Carei?

Am primit pe adresa redacţiei Buletin de Carei o semnalare a unui profesor pensionar  din Carei referitoare la situaţia cu care s-a confruntat zilele recute.

,,Am nişte nedumeriri legate de siguranţa cetăţenilor din Carei şi doresc să le fac cunoscute pe această cale deoarece consider că sunt probleme de interes general la care chiar aş dori un răspuns de la instituţiile a căror menire este să se ocupe de ele.

  In seara zilei de vineri, 20 octombrie în părculetul aflat peste drum de Scoala Generală nr.1, un grup de adolescenţi turbulenţi se urca pe globul decorativ plasat la una dintre fântânile ţăşnitoare din parc.  Un domn în vârsta care trecea întâmplător pe lângă parc le-a atras atentia că nu au voie să facă asta pentru că ar putea distruge obiectul decorativ respectiv.

Din păcate,adolescentii nu s-au sinchisit nici de observatiile domnului în vârstă si nici de faptul că acesta este un membru foarte respectat al comunităţii noastre  ba mai mult decât atât,  au tăbărât pe el şi l-au agresat. In urma incidentului, cetăţeanul agresat s-a prezentat la Politia Locală unde a reclamat cele întâmplate.  I s-a răspuns să revină luni cu reclamaţia…..

  Iată acum şi nedumeririle mele:

1/De ce nu se găsea niciun politist prin preajmă , cu toate că parcul era animat şi băieţii turbulenţi nu erau singuri?

2/Dacă tot nu erau pe aproape, măcar cu ocazia reclamaţiei făcute de domnul agresat ar fi trebuit ca cineva să meargă la faţa locului.De ce nu a făcut-o?

   3/Conform cărui regulament sau articol de lege i s-a răspuns cetăţeanului:”Reveniţi luni”?

Dacă cel care a greşit este cetăţeanul cu spirit civic  aş vrea să mi se spună şi mie cu ce a greşit. In caz că nu el a greşit  aş dori să se ia măsurile cuvenite pentru ca asemenea incidente să nu mai aibă loc.

prof.Viorica Boldur

comentarii

de Horia Mărieș la 25 octombrie 2017 - 20:57

Foarte corect pusă problema.

Doar că pliția locală sau nu are răspuns la întrebările puse, sau nu vrea să răspundă la ele!
De kikibau.

de Mâhnit la 26 octombrie 2017 - 11:07

Da poliția asta locală. Ce face ea? Cu ce se ocupa? Ca au niște impresii și atitudine la adresa cetățeanului necorespunzătoare. Sa le amintească cineva ca sunt in folosul comunității.

de Politist local la 26 octombrie 2017 - 17:43

Tin sa va raspund,vineri seara nu s-a prezentat nimeni cu nici o reclamatie la sediul Politiei Locale!Asa ca nu mai denigrati Politia Locala!

de Buletin de Carei la 26 octombrie 2017 - 17:46

Se pare ca nu sunteti la curent pentru ca deja au fost 2 agenti care au contactat reclamantul dupa ce a aparut semnalarea. O seara frunoasa.

de Horia Mãries la 27 octombrie 2017 - 00:47

Tare-mi mai plac mie (cred că și altora) polițiștii locali anonimi, cum este și Domnul Polițist Local care ne scrie ceva mai sus.
Partea proastă este doar că cei ca el nu sunt de loc credibili.
Prea sunt anonimi.

Lasati un comentariu