Maratonistul Daniel Macovei ajunge la Carei pe traseul roşu de la ”Ștafeta Veteranilor 2017,,

• publicat la: 22 octombrie 2017
Maratonistul Daniel Macovei ajunge la Carei pe traseul roşu de la ”Ștafeta Veteranilor 2017,,

In data de 25 octombrie 2017, de Zua Armatei, vor sosi la Carei cele trei stafete ale veteranilor. Dacă dinspre Oradea am aflat că va sosi la Carei maratonistul Levente Polgar , ştafeta albastră, dinspre Satu Mare va intra în Carei maratonistul Daniel Macovei, binecunoscut pentru rezultatele sale deosebite.

https://www.facebook.com/tudordaniel.macovei/videos/252140738253397/?autoplay_reason=ugc_default_allowed&video_container_type=0&video_creator_product_type=0&app_id=2392950137&live_video_guests=0

Începând cu 11 octombrie 2017, Asociația  Voluntarilor Invictus desfășoară ediția a patra a Ștafetei Veteranilor cu scopul de a promova respectul  față de veteranii de ieri și de azi ai României.

Evenimentul reprezintă alergare în ștafetă pe 35 de tronsoane măsurând între 35 și 130 kilometri, însumând în total 2396 de kilometri.  98 de voluntari alergători, bicicliști însoțitori și coordonatori sunt implicați în această acțiune în toată țara, fiind repartizați pe trei trasee.

Voluntarii poartă tricoul cauzei Invictus, cauză care sprijină luptătorii răniți în teatrele de operații să participe la Invictus Games, mulți dintre aceștia alegând să facă și  fundraising pe paginile personale care pot fi găsite la adresa www.invictusromania.galantom.ro

Toți cei care vor să încurajeze sau să însoțească alergătorii și să își arate respectul civilizat față de eroii și veteranii României sunt bineveniți, graficul desfășurării acțiunii fiind prezentat pe evenimentul creat pe pagina de facebook Invictus Romania.

Miercuri, 25 octombrie, în jurul orei 11,00 , cele trei ştafete se reunesc la Carei în faţa Monumentului Ostaşului Român.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu