Maratonistul Levente Polgar ajunge cu ”Ștafeta Veteranilor 2017” la Carei

• publicat la: 21 octombrie 2017
Maratonistul Levente Polgar ajunge cu ”Ștafeta Veteranilor 2017” la Carei

Levente Polgar este unul dintre maratoniştii  care va sosi la Carei în data de 25 octombrie 2017 cu  Ştafeta  Veteranilor INVICTUS.

Potrivit celor menţionate pe pagina Primăriei Aiud, Invictus România mulţumeşte maratonistului aiudean Levente Polgar  pentru implicarea voluntară în alergarea de 100 km de la Oradea la Carei, cu ocazia evenimentului ”Ștafeta Veteranilor 2017”.
,,La rândul nostru, transmitem public, încă odată, respectul și admirația pentru efortul depus de aiudeanul nostru, Levi, pentru asiduitatea de care dă dovadă în tot ceea ce face,, se menţionează în comunicat .

Începând cu 11 octombrie 2017, Asociația  Voluntarilor Invictus desfășoară ediția a patra a Ștafetei Veteranilor cu scopul de a promova respectul  față de veteranii de ieri și de azi aiRomâniei.

Evenimentul reprezintă alergare în ștafetă pe 35 de tronsoane măsurând între 35 și 130 kilometri, însumând în total 2396 de kilometri.  98 de voluntari alergători, bicicliști însoțitori și coordonatori sunt implicați în această acțiune în toată țara, fiind repartizați pe trei trasee.

Voluntarii poartă tricoul cauzei Invictus, cauză care sprijină luptătorii răniți în teatrele de operații să participe la Invictus Games, mulți dintre aceștia alegând să facă și  fundraising pe paginile personale care pot fi găsite la adresa www.invictusromania.galantom.ro

Toți cei care vor să încurajeze sau săînsoțească alergătorii și să își arate respectul civilizat față de eroii și veteranii României sunt bineveniți, graficul desfășurării acțiunii fiind prezentat pe evenimentul creat pe pagina de facebook Invictus Romania.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu