Precizări. Poliţia Locală nu este Poliţia Municipală

• publicat la: 27 octombrie 2017
Precizări. Poliţia Locală nu este Poliţia Municipală

Urmare  a materialului  ,,Cât de sigur mai este oraşul Carei?,,  publicat în data de  25 octombrie şi semnat de prof.Viorica Boldur, am primit din partea unui grup de agenţi de la Poliţia Locală o precizare. Incidentul la care se face referire în articol a fost semnalat la Poliţia Municipală Carei şi nu la Poliţia Locală. Datorită asemănării  denumirii celor două instituţii mulţi careieni fac confuzii şi de aici neînţelegerea.

Poliţia Locală este subordonată Primăriei Carei în timp ce Poliţia Municipală  este o instituţie din cadrul Ministerului de Interne. Potrivit reclamantului, a existat deja o întâlnire la Primăria Carei cu toţi cei implicaţi în acest incident.

Privitor la activitatea agenţilor de ordine din  oraş, mai există  semnalări ale unor careieni în legătură cu siguranţa cetăţeanului.  Acestea au apărut pe paginile de socializare ca şi comentarii la articolul menţionat mai sus.

 

Angela TitaNu ești în siguranță nici în centru În seara zilei de 25 octombrie doi țigani l_au lovit pe nepotul meu în centru lângă catedrala fără nici un motiv și a venit plangand

Bunica Betty Mai este o problema mare in acest orasel,una tot de siguranta cetateanului si anume ” colcaie” orasul de hoti,peste tot in Carei intra in voie in casele oamenilor fara sa le mai fie frica de politie sau nici macar de DUMNEZEU ! Atunci ma intreb la cine sa mai apelam ca sa ne simtim in SIGURANTA !
Buletin de Carei

comentarii

de Gica la 12 februarie 2019 - 16:34

Poliția doarme sau umbla dupa șpagă.
Împarte prada cu hotul!!

Lasati un comentariu