Şedinţă extraordinară la CL Carei. O iniţiativă a ASTRA Carei preluată de primar

• publicat la: 25 octombrie 2017
Şedinţă extraordinară la CL Carei. O iniţiativă a  ASTRA Carei preluată de primar

Joi, 26 octombrie 2017, de la ora 14,00 , aleşii careieni sunt convocaţi într-o nouă şedinţă extraordinară de Consiliu Local. Cele 9 urgenţe cuprinse în Ordinea de Zi sunt următoarele-

În luna februarie 2015 Despărţământul ASTRA Carei a depus o solicitare pentru amplasarea unui bust al Otiliei Marchiş în Carei. La data respectivă consilierii majoritari au votat pentru amânarea acestui proiect fără nici o motivaţie. La doi ani şi jumătate de la acest demers al ASTRA Carei, primarul Kovacs introduce pe Ordinea de Zi un proiect de hotărâre pentru realizarea unei statui a …Otiliei Marchiş.  Nu putem decât să ne bucurăm că primarul apreciază iniţiativele ASTRA Carei şi se străduie să le pună în practică.

Pe unul dintre locurile solicitate în aprilie 2017 pentru amplasare bust Mihai Eminescu se doreşte a fi amplasat bustul traducătorului Bibliei în limba maghiară, Gaspar Karoli. ASTRA Carei a depus în aprilie 2017 2 planuri de situaţie pentru 2 locaţii diferite dorite pentru amplasare bust Mihai Eminescu dar secretarul juridic pensionar Sroth Clara a inclus în cadrul materialelor oferite consilierilor doar locaţia actuală .

În cadrul şedinţei  extraordinare se va aproba şi modificarea organigramei şi a statutului de funcţii al aparatului de specialitate al primarului.

Şedinţele de Consiliu Local sunt publice.

Buletin de Carei

comentarii

de dik te la 29 octombrie 2017 - 16:49

Asa ceva nu ai vezut in lume intreaga,Ke mikor bulibasa orasului este de acord cu o propunere a lui diavolita orasului,nici aia nem jo.akum mi a problema?

de zsuzsi la 29 octombrie 2017 - 18:41

plagiatul este tot furt!
se terminat imaginatia la bulibasa si a ajuns sa plagieze de la romani?

Lasati un comentariu