Ziua Armatei la Carei în anul 2017

• publicat la: 25 octombrie 2017
Ziua Armatei la Carei în anul 2017

Ziua Armatei va fi sărbătorită şi în acest an la Carei la Monumentul Ostaşului Român înconjurat de o perdea forestieră de 9 m înălţime ce blochează vizibilitatea. Monumentul Ostaşului Român nu va putea fi văzut nici măcar de militarii care vor sta de strajă pe cele două alei laterale. Dubla perdea de tuia de peste 9m nu va permite nici careienilor să urmărească ceremoniile din faţa Monumentului Ostaşului Român.

https://www.facebook.com/buletindecarei.ro/posts/1936041036644165

 

Monumentul se află între tuia…se vede doar vârful obeliscului de 20 m înălţime….

Ziua Armatei va fi sărbătorită  în Carei, oraşul unde din 2008 încoace  niciun român nu este de găsit în  conducerea oraşului. Centenarul Marii Uniri ne va găsi cu Monumentul Ostaşului Român înconjurat de  tuia înalţi de 9 m, cu soclul pe care stă Eroul Naţional Avram Iancu degradat şi cu niciun român în conducerea oraşului dar şi cu o Sala Festivă din incinta primăriei unde se află pictate  pe pereţi doar  personaje din cultura maghiară.

Vă invităm la Carei ca să  constataţi  informaţiile de mai sus . Oare pe cine ar trebui să invităm ca să mai fim eliberaţi o dată şi să se ţină seama de toate naţionalităţile care trăiesc în acest oraş?

LA MULŢI ANI ARMATEI ROMÂNE!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu