Balul Boboceilor de la Liceul Teoretic

• publicat la: 22 noiembrie 2017
Balul Boboceilor de la Liceul Teoretic

Vineri, 17 noiembrie , cei mai mici elevi din clasa a V-a  A si B , de la Liceul Teoretic  Carei au avut parte de o surpriză din partea claselor a VII-a A si B, precum  a bobocilor din clasele a IX-a alături de Consiliul Școlar al Elevilor. Vineri după amiază li s-a organizat Balul Boboceilor 2017, care este de fapt  un ritual de inițiere, în urma căruia elevii clasei a V-a au devenit pe deplin învățăcei ai Teoreticului.

In acest an, Balul a avut ca temă “CIRCUL”, boboceii având ocazia să călătorească în minunata lume a divertismentului, o lume plină de povești, o lume cu animale, acrobați, dresori, clovni, toate oferite într-un spectacol inedit, plin de umor şi suspans,  presărat cu un strop de nebunie.

Boboceii au trecut prin mai multe probe , parada costumelor, prezentare, dans tematic, proba surpriză, în cadrul cărora participanții şi spectatorii  au  trecut prin trei stări de spirit trăite pe deplin în minunata lume a circului- emoții, râsete şi uimire.

Cea mai apreciată probă, proba de cultură generală a teleportat participanții în magicul istoric al artei circului din toate timpurile , boboceii având ocazia să retrăiască o paradă de fantezie pură, cuplată cu puterea imaginației.

Boboceii au trebuit să răspundă corect la întrebări privind- cine a inventat circul, cine a creat o lume a divertismentului atât de frumoasă şi a adus zâmbetele pe buzeleoamenilor , care este istoria acestuia,  unde a fost organizat primul spectacol, cine au fost protagonistii filmelor legate de lumea circului etc.

Juriul i-a premiat pe cei mai buni  :Tamagnone Samira- Miss Bobocel, Rusu Luca-Mister Bobocel, Locul II- Goras Mihaela si Balogh Marko; Locul III- Joji Vanessa si Varga Ianis.Pázmán

Au mai performat:BaloghRoland, GuraliucEmanuel, NonnKrisztina, Pázmán Athina, PopKrisztián, RebelesArlette, Sáierli Hanna, Schefler Márk, Szilagyi Jázmin, Tempfli Előd,Tempfli Martin,Varga Chris,Veres Nicolett.

La încheierea spectacolului  cu toții au concis că avem nevoie de magie şi  este de necontestat faptul că CIRCUL este o ARTA şi este cel care aduce laolaltă imaginația colorată a copilăriei şi visele de zbor ale celor maturi.

Mulțumiri sponsorilor, juriului, organizatorilor,diriginților–Prof.Buzgău Loredana, Prof.Kovács Stefánia, Prof.Pasca Vlad şi Prof.Tóth Sándor, elevelor Pop Cristina care a girat dansul boboceilor şi Kajó Erzsébetcare a ajutat la realizarea decorului balului.

Mai multe imagini gasiti pe pagina Liceului Teoretic Carei

https://www.facebook.com/pages/Liceul-Teoretic-Carei/682167441881207?hc_ref=ARRLGXKtRrqFTGQOBhE0W8jD_aAvkDzumZ-MAxz72Av0LTNRNVKgjCG2_DwnPYI1fVU

Lasati un comentariu