Din opiniile cititorilor…”decât sã dea pentru statui, mai bine sã dea la sportivi!”

• publicat la: 16 noiembrie 2017
Din opiniile cititorilor…”decât sã dea pentru statui, mai bine sã dea la sportivi!”

Articolul  Buletin de Carei referitor la  Ordinea de Zi a şedinţei  CL din data de 21 noiembrie 2017  a iscat numeroase comentarii din partea cititorilor. Unul dintre cititori este de  părere că banii alocaţi pentru statui ar trebui redirecţionaţi  spre sport.

Recent, Primăria a alocat  161.000 lei pentru grupul statuar Ady Endre și Otilia Marchiș. Suma va fi bugetată abia în şedinţa de CL din data de 21 noiembrie 2017 în timp ce lucrarea va fi inaugurată la data de 18 noimebrie 2017  fiind realizată de o firmă din Ungaria.

Reabilitarea  bustului lui Simion Bărnuţiu a  avut loc   din contribuţia personală a  consilierului  Ilie Ciută . Pentru reabilitarea Monumentului Ostaşului Român au fost alocaţi bani de la consiliul Judeţean iar bustul lui Avram Iancu stă pe un soclu degradat şi se doreşte  coborârea lui sub pretextul modernizării zonei.

Decât să procedeze în mod discriminator,  Primăria Carei  ar trebui să ia în considerare sugestia cititorului Antal Antal,  un careian plecat în Germania….”decât sã dea pentru statui, mai bine sã dea la sportivi!”

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu