După linşajul mediatic Szasz se autovictimizează

• publicat la: 13 noiembrie 2017
După linşajul mediatic Szasz  se autovictimizează

O nouă mostră din tactica manipulării şi victimizări ne este servită de Szasz Lorand , cel care  se crede de neatins dacă  este fin de primar şi foloseşte birourile din primărie.

Ştie cineva câte procese are Szasz  Lorand sau Lorant cum îi spun prietenii la comentarii?  Numărul lor a trecut demult de  degetele unei mâini .  Nu suntem singurii pe care i-a denigrat. Oare de ce  are impresia că ne poate înjura şi denigra ca apoi să se vaite că este acţionat în instanţă?  De ce se lamentează în faţa cititorilor înainte de procesul de la Curtea de Apel Oradea?  Se teme după ce am câştigat procesul prin care am obţinut înregistrarea procesului public de la Tribunalul Satu Mare  refuzat a ne fi pus la dispoziţie de Tribunalul Satu Mare? Că doar apare în înregistrare faptul că avea cunoştinţă de întrebarea 24 după cum s-a exprimat pe când răspundea la întrebarea 23…fapt care nu a fost consemnat  la vremea respectivă  în declaraţia  pârâtului.  Curios că a existat această scăpare la Tribunalul Satu Mare.

Adică un angajator şi un contributor la bugetul local şi de stat este denigrat şi un datornic este lăudat? Szasz crede că ne poate denigra  de ani de zile doar pentru că este semnatar al unui contract cu Primăria Carei şi pentru că este fin de primar? Până când se va permite denigrarea oamenilor oneşti, angajatori şi susţinători ai comunităţii locale şi neşantajabili  de cei care ascund modul  cum se cheltuie banul public la administraţia locală unde sunt angajaţi sub diverse forme?

Cine e de vină pentru că nu are limuzine şi  fonduri suficiente aşa cum  ne reproşează nouă? Cine îl împiedică să îşi deschidă o firmă personală  şi să o facă   ,,să meargă ,,    cel puţin 25 de ani? Este economist de meserie şi cu această meserie se poate câştiga foarte bine dacă eşti  bine pregătit. Eu am început cu credite la bancă şi cu participări la numeroase expoziţii până am promovat produsele noastre. Am pus pe picioare o reţea de distribuţie în toată ţara, plătesc impozite la bugetul local şi de stat, susţin nevoiaşii şi susţin activităţile culturale româneşti. Am susţinut şi realizarea bustului lui Mihai Eminescu şi reabilitarea bustului lui Simion Bărnuţiu ambele refuzate  de primăria  Carei. Numele oraşului Carei este cunoscut în toată Europa  şi datorită  produselor  abrazive realizate aici  dar şi în ţară pentru numeroasele activităţi culturale pe care le organizez.  Colaborez în special cu firme locale şi atrag cât  mai mulţi turişti  în  Carei.  De ce aş permite cuiva să mă injure şi să mă denigreze ?

Oare de ce instanţa de judecată care este Tribunalul Satu Mare nu a obligat  Buletin de Carei să şteargă niciun articol dar l-a obligat pe el să şteargă un noian de articole denigratoare?  A uitat să menţioneze în anunţul lacrimogen acest fapt sau îl ascunde complice  de ochii cititorilor? Cum se face că a uitat şi de faptul că a făcut cerere reconvenţională şi cere 150 mii euro daune? Vrea să se îmbogăţească pe munca  familiei Ciută?

Păi e frumos să nu informezi corect şi total cititorii din Carei?

 

Daniela  Ciută

Lasati un comentariu