Instituţia Prefectului Satu Mare reacţionează

• publicat la: 21 noiembrie 2017
Instituţia Prefectului Satu Mare reacţionează

Ca urmare a situaţei create la Carei în data de 18.11.2017, cu ocazia dezvelirii grupului statuar Ady Endre – Otilia Marchiş,  facem următoarea precizare:

Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip a solicitat primarului municipiului Carei, Kovacs Eugen, câteva clarificări referitoare la organizatorul acestui eveniment şi la lipsa însemnelor naţionale ,urmând ca după primirea răspunsului să fie luate măsurile legale ce se impun.

comunicat

http://www.buletindecarei.ro/2017/11/grup-statuar-ady-endre-otilia-marchis-simbol-al-convietuirii-interetnice-pasnice-din-carei-dezvelit-fara-simboluri-romanesti.html

http://www.buletindecarei.ro/2017/11/carei-2017-primar-fara-esarfa-si-eveniment-fara-steaguri-romanesti.html

http://www.buletindecarei.ro/2017/11/primarul-careiului-scuze-pentru-steagurile-maghiare-nu-si-pentru-lipsa-celor-romanesti-si-a-esarfei.html

http://www.buletindecarei.ro/2017/11/cercetasii-si-mizerabila-referire-la-scriitoarea-romanca-otilia-marchis.html

comentarii

de Evanghelos Ev la 21 noiembrie 2017 - 11:55

Era și cazul!

de unio la 21 noiembrie 2017 - 14:58

Nu e rau ca a cerut „clarificari”! Doar ca prefectul nu poate face prea multe. Nu-l poate forta pe primar sa-si puna esarfa tricolora rosu-galben-albastra, nici sa aduca steaguri romanesti la manifestarile unde apar si drapelele altui stat. Nu-l poate nici suspenda. Ca urmare, va ramane ca-n tren. Adica, serialul „romanii nu conteaza” se va imbogati si cu alte episoade. „Moderatul” moderator al evenimentului o va comite in continuare. Pentru ca „moderatul” K0vacs este ungarist. Iar ungaristii nu se opresc decat daca ar reinvia Ungaria mare.

de melisa la 21 noiembrie 2017 - 21:25

de ce va bateti joc de romani voi cei de la conducerea orasului? nu din tara asta primiti salaru?

Lasati un comentariu