Întrebarea care încă mai aşteaptă un răspuns. Cine a ridicat cei 5.000 de lei alocaţi de Primăria Carei pentru familia cu doi copii cu handicap?

• publicat la: 27 noiembrie 2017
Întrebarea care încă mai aşteaptă un răspuns. Cine a ridicat cei 5.000 de lei alocaţi de Primăria Carei pentru familia cu doi copii cu handicap?

La 9 luni de la solicitarea unui răspuns la întrebarea  ,,Cine a ridicat cei 5.000 de lei alocaţi de Primăria Carei pentru familia cu doi copii cu handicap?,,  încă nu s-a aflat ceva concret.  Familia Nemethi a  solicitat un ajutor de urgenţă în mai 2013 dar aceasta afirmă că nu a văzut niciun ban din cei 5.000 lei.

Cei 5.000 lei alocaţi de Primăria Carei  sunt bani publici şi ar trebui să existe un deţinător al unei chitanţe cu care aceştia au fost ridicaţi de la casieria primăriei sau un extras de cont dacă aceştia au fost viraţi. Nimeni de la Primăria Carei nu a făcut până acum dovada privind destinatarul acestei sume importante.

Cităm din raport….familia a solicitat un ajutor de urgenţă în valoare de 5000 lei  ,,care s-a acordat,  prin dezbaterea din sedinţa Consiliului local…,,

Pentru cine nu este la curent cu prevederile legii administraţiei publice , acordarea ajutoarelor  de urgenţă  nu se  dezbate în şedinţele de CL,  acesteea se acordă direct  prin dispoziţia  primarului.

Deci, la cine au ajuns cei 5.000 lei destinaţi ca ajutor de urgenţă familiei Nemethi? Ne păcăleşte familia Nemethi căreia i se refuză şi plata concediilor cuvenite din perioada când era îngrijitor persoană handicap, fapt confirmat de ITM Satu Mare?

http://www.buletindecarei.ro/2017/03/cine-a-ridicat-cei-5-000-de-lei-alocati-de-primaria-carei-pentru-familia-cu-doi-copii-cu-handicap.html

 

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2017/08/cifra-nesimtirii-la-carei-5-000-lei.html

http://www.buletindecarei.ro/2016/11/itm-certifica-prefectura-ia-la-cunostinta-si-abuzul-continua.html

 

comentarii

de Romania furata. la 27 noiembrie 2017 - 12:14

JUSTITIE!NU CORUPTIE!!!

de revenire la 28 noiembrie 2017 - 13:50

ati terminat porcaria cu steagurile acum reveniti la una si mare? Felicitari. Tineti la minciunile fam Nemethi sau sunt minciuni inventate de dvs? Desigur nu doresc raspuns ca nu are sens

de Buletin de Carei la 28 noiembrie 2017 - 14:00

Va rugam sa va hotarati sub care nume postati ca le schimbati cam des, ba sunteti strada ba jiaca rosie ….sau incercati sa ne spuneti ca actele primariei si ale organelor de control sunt falsuri? sau stiti cumva la cine au ajuns cei 5 mii de lei care erau adresati unei familii cu copii cu handicap….

de unio la 28 noiembrie 2017 - 15:17

@revenire
Porcaria cu steagurile au facut-o ungaristii careieni, in frunte cu Jena KK0vax. Ei sunt cei care continua porcaria cu steagurile unguresti, cu manifestarile ungariste, autonomiste etc. Prin urmare, porcaria cu steagurile NU S-A TERMINAT, ea continua atata timp cat ungaristii pot continua. Recent, presedintele ungaristilor „moderati”, veterinarul de la cultura, pe numele sau Kelemen Hunor si-a exprimat pozitia antiromaneasca sustinand pe cei ce sustin ca Ziua Nationala a Romaniei este zi de doliu pentru ungurii din Romania, care nu au ce sarbatori. Si mai recent, acelasi veterinar de la cultura si-a insusit si falsul ungarist privind „promisiunile nerespectate” din Rezolutia Marii Adunari Nationale de la Alba Iulia a romanilor din Transilvania, Banat si Tara Ungureasca din 1 decembrie 1918. Nu e de vina Buletin de Carei ca ungaristii se intrec in paradoxuri, ci ungaristii insisi. Ei sustin ca romanii sunt ultimul popor migrator din Europa, dar ungurii insisi au venit din Asia, ca migratori. Evident, migratia ungureasca nu se socoteste la ei! Ei, ungaristii, sustin autonomia Ardealului, dupa ce ungurii insisi au lichidat aceasta autonomie, nu o data, ci chiar de doua ori in mai putin de 20 de ani (1848 si 1866)! Aceiasi ungaristi care nu recunosc adunarea nationala a romanilor si nici rezolutia ei sunt extrem de vocali in clamarea respectarii prevederilor acestei rezolutii, dar numai in ce-i priveste pe unguri. Aceiasi ungaristi uita ca ungurii insisi au impiedicat punerea in aplicare a rezolutiei prin ocuparea in continuare a Ardealului si ca au trebuit scosi din Ardeal cu forta militara a armatei romane in 1919. Si ca n-au incetat cu pretentiile asupra Ardealului nici dupa ocuparea militara a Budapestei, nici dupa semnarea Tratatului de la Trianon. Pe care l-a semnat si Ungaria. Care nu s-a obosit sa-si respecte semnatura pe un tratat international, dar ungaristii cer
…. Romaniei sa respecte „promisiunile” ardelenilor din 1918. Care promisiuni erau de fapt doar niste principii de organizare a viitorului stat roman, SUB REZERVA CONFIRMARII DE CATRE ADUNAREA CONSTITUANTA a Romaniei. Care constituanta URMA sa fie convocata! Aceiasi ungaristi care nu dau doi bani pe semnatura Ungariei pe tratate internationale sustin ca semnatura pe documente cu valoare mai mica, pe care ei insisi le-au incalcat trebuie musai respectata de Romania. Ungaria a semnat nu numai tratatul de la Trianon, ci si alte tratate, inclusiv pe cel al minoritatilor. Pe acesta din urma nu l-a respectat, cum nu a respectat nici Trianonul, aceeasi Ungarie facandu-l caduc prin ocuparea unei parti din Cehoslovacia si a Ardealului de Nord, sub Horthy. Asta este porcaria cu steagurile, revenire! Asta este ceea ce apara cei ca tine! Nu stiti carte, nu respectati tara ai carei cetateni sunteti, nici insemnele ei, nici simbolurile ei nationale, aveti doliu de 1 Decembrie dar aveti pretentia sa stea toata lumea drepti la imnul unguresc, la steagurile unguresti pe care le afisati in dispretul prevederilor legale care reglementeaza arborarea drapelelor altor state pe teritoriul Romaniei, sa sarbatoriti 15 martie 1848- moment antiromanesc, de doliu pentru romani – pe teritoriul Romaniei. De 15 martie, in loc sa fie in doliu, romanii sa se bucure de libertatea ungureasca pe care ungurii insisi, ca un alt paradox ungarist, le-o refuzau si le-o refuza si altor popoare? Poate acum ati inteles ca porcaria cu steagurile e ungarista, adica va apartine!

de unio la 28 noiembrie 2017 - 21:12

M-a platit cu … sonkzsuzsanna din porcul taiat in ziua de doliu 15 martie. Cat despre text, nu te …. bata grija, cine poate si vrea, citeste. Exista destule persoane pentru care cititul unui text de mare intindere nu reprezinta un efort. Dimpotriva. Iar daca sonk nu se incadreaza printre acelea, nu ma priveste.

de pentru frau jujana la 28 noiembrie 2017 - 22:11

ai fost corigenta la scoala frau jujana?porcul va tine de lipsa de cultura?
sau esti un postac platit cu favoruri?

de Aferim la 28 noiembrie 2017 - 22:29

jujana asta se da profesoara la Baia Mare.AFERIM si fereste-ne de rau!
oare stiu parintii pe mana cui isi lasa pruncii si cum se exprima asta la comentarii?

de Dorel A. la 28 noiembrie 2017 - 22:59

de sinkzsuzsanna la 28 November 2017 – 19:30
O cunoasteti pe doamna Ciută? Am citit că nu vă place nici mămăliga si nici românii nu numai doamna Ciută.Careienii nu au auzit de dvs de activităţile dvs dar citesc despre răutăţile dvs.Poate vă prezentaţi aici dacă tot scrieţi aşa frumos.

de sinkzsuzsanna la 29 noiembrie 2017 - 16:19

Dorel, Dorel – este o onoare că ți-ai făcut timp pentru mine!!!!! Te-ai interesat de activitățile mele, VAI – VAI -VAI. N-am știut. Timp pierdut. Sorry. Răutățile mele sunt în echilibru cu ale MADAm buletindecarei, despre care citesc careienii. Ultima propoziție sună a invitație? Vezi, îmi place cafeaua de calitate.

de adela la 29 noiembrie 2017 - 19:54

pentru noi nu este o onoare ca improscati cu noroi in romani!
de sinkzsuzsanna la 22 November 2017 – 17:04

Mai ține mămăliga mult? Mai mâncați și altceva. Nu de alta, dar prea multă mămăligă și cam multe fâsuri.,, ce mai exprimare pentru o profesoara din Baia Mare. Rusine sa va fie! vai de parintii cu astfel de profesori la elevi.

Lasati un comentariu