Linşaj mediatic la cote înalte şi ameninţări după vizita lui Andrei Păunescu la Carei

• publicat la: 14 noiembrie 2017
Linşaj mediatic la cote înalte şi ameninţări după vizita lui  Andrei Păunescu la Carei

 

Acuzaţii fără dovezi. Aştept dovezile potrivit căror incit la ură sau am scris cu nume si prenume împotriva maghiarilor. Măcar una vă rog să găsiţi.

Observaţi că Szasz  a trecut de la apelativul de  ,,Danielo,,  şi de la Dantela la exprimare în limbaj adecvat. Sper că nu de frică o face ci pentru că a înţeles că măcar în public trebuie să folosească un limbaj civilizat.  Nu cred ca justiţia din ţara noastră să fie subordonată Primăriei Carei care respectă doar aleatoriu legile şi nu ţine seama de adresele Instituţiei Prefectului Satu Mare. Deci justitia trebuie lăsată să îşi facă treaba în linişte iar apoi cei nemulţumiţi pot contesta.

http://www.buletindecarei.ro/2017/11/panoul-cu-informatii-turistice-din-centrul-careiului.html

Szasz  continua să facă  afirmatii fără acoperire si să atenteze la libertatea de exprimare a cetătenilor români.  Vă daţi seama că niciun careian nu îndrăzneşte să ia atiudine ca apoi să fie denigrat aşa cum s-a întâmplat cu familii din oraş pe vremea când era director de cotidian judeţean. Preocuparea sa de atunci era cine a facut sarmalele pentru agapa de dupa comemorarea lui Avram Iancu de la Carei.

 

Ca fapt divers, nu e singura persoana  adaugata  in grup  deci  nu inteleg de ce se face referire doar la acest domn?

Prezenţa la Carei pentru o jumătate de oră a  artistului si profesorului Andrei Păunescu a  incendiat internetul si a fost motiv pentru o nouă campanie de denigrare , un adevărat linşaj mediatic. Cei care au fost naivi  să creadă că  există libertate de exprimare în Carei  văd acum cum decurg lucrurile. Cetăţenii  români cu spirit civic sunt atacaţi direct , fără perdea, dacă îşi exprimă opiniile lor diferite de ale grupului de interes din jurul actualei conduceri a municipiului Carei.

De fapt Andrei Păunescu a fost doar  o ,,acoperire,, pentru că demult se aştepta o denigrare a celor care organizează evenimente româneşti  de amploare la Carei  doar doar vor reuşi să îi determine să se retragă.

Bieţii careieni  bugetari nici nu au curajul să dea un like la materiale  cu alţi autori decât cei agreaţi şi plătiţi de primărie. Comentatorii nefavorabili ca opinie sunt vânaţi de-a dreptul şi făcuţi postaci de Szasz uitând că el personal are  un contract cu primăria Carei deci cât de echitabil poate să scrie?

Aşa am ajuns să trăim în Carei. Ni se impută că vrem statui dar primarul  pune câte 2 odată în centrul oraşului şi  culmea, din bani publici fapt refuzat comunităţii româneşti.

Până şi feţele bisericeşti româneşti sunt atacate de grupul de susţinători ai discriminării românilor din Carei.

Acestia sunt sustinatorii  redactiei din Primaria Carei.

Încă mai aştept materialele  din care să reiasă că am incitat la ură  împotriva maghiarilor. Vă rog să faceţi publice astfel de materiale precum şi cele în care am înjurat pe cineva sau am avut un limbaj necuviincios.

Fără  astfel de dovezi totul este o nouă manipulare a opiniei publice pentru a abate atenţia de la paguba de peste 57 de miliarde lei adică 5,77 milioane de RON constatată de Camera de Conturi la Primăria Carei  sau de la obiective reabilitate  prin proiecte cu finanţare europeană care  sunt folosite şi în alte scopuri decât cele pentru care au primit finanţare.

Am solicitat o comisie de control care să constate nerespectarea proiectului  tehnic de la  Realizare parc în centrul orasului în fapt un parc care există de peste 50 de ani în Carei.  Linişte totală şi la fel de totală lipsă de reacţie.  Îmi asum tot ce scriu chiar dacă deranjează  ,,oculta careiană,,.  Nu degeaba a angajat primarul la cabinetul său din primărie doi  redactori din presa scrisă  maghiară ca şi consilieri personali. La care se adaugă şi finul său Szasz cu contract de prestări servicii.

Lasati un comentariu