Prefectul Filip a început seria audienţelor în teritoriu. Prima oprire la Tăşnad

• publicat la: 16 noiembrie 2017
Prefectul Filip a început seria audienţelor în teritoriu. Prima oprire la Tăşnad

Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, a început seria audienţelor în teritoriu. Reprezentantul Guvernului în teritoriu s-a aflat miercuri, 15 noiembrie 2017, de la ora 12.00, la sediul Primăriei orașului Tășnad. Priviţi ce dotări există la primăria unui orăşel.  O întreagă clădire a fost recent construită cu o sumă mult mai mică decât cea  consumată de primăria Carei pentru..reabilitare şi tot nu este la nivelul dotărilor celei din Tăşnad.

Alături de Prefect au fost prezenţi la Tăşnad directorul de cancelarie, Marinescu Cecilia, şeful serviciului juridic, Dorle Cosmin, consilierul pe relaţii publice, Găzdac Florin respectiv primarul orașului Tășnad, Grieb Csaba alături de noul secretar al orașului.

S-au înscris la audiențe un număr de 10 persoane, cetățeni ai orașului Tășnad și cetățeni ai localităților aferente. În majoritatea cazurilor au fost expuse probleme legate de fond funciar, probleme cu privire la alocarea numerelor de case precum și o reclamație privind activitatea unei unități comerciale aflate în vecinătate, din orașul Tășnad, care funcționează fără autorizație.

Unele dintre probleme au fost rezolvate în cadrul ședinței, prin aducerea la cunoștință a unorsoluții pertinente care să îi ajute mai departe în demersurile lor, iar celelalte persoane au fost îndrumate să depună petiții la Instituția Prefectului în vederea efectuării unor verificări amănunțite.

Pentru a fi cât mai aproape de problemele sătmărenilor, prefectul va continua seria audientelor in teritoriu, acestea urmând a fi anunțate în prealabil.

 

Lasati un comentariu