Corul Voci Transilvane la al 600 – lea concert

• publicat la: 12 decembrie 2017
Corul Voci Transilvane la al 600 – lea concert

Prestigioasa formație artistică a Casei de Cultură a municipiului Cluj-Napoca, Ansamblul Coral VOCI TRANSILVANE dirijată de Adrian Corojan a susţinut în această seară în sala Transilvania a Casei de Cultură a Studenților  concertul  cu numărul 600, un  Concert Ecumenic de CRĂCIUN.

Prin acest concert se continuă  tradiția concertelor  inaugurate în 1997,  prezentând  publicului  colinde românești și cântece de Crăciun aparținând diferitelor culturi și denominațiuni creștine.

Ca de fiecare dată, repertoriul este alcătuit din lucrări corale cunoscute și îndrăgite precum și inedite piese de gen. Toate  poartă amprenta interpretării VOCILOR TRANSILVANE, caracterizată prin sensibilitate, vibrație și trăire artistică. Evenimentul din această seară a marcat  atât munca de grup de-alungul celor 23 de ani de parteneriat artistic, cât mai ales continua preocupare de perfecționare a calităţii interpretative  și de îmbogățire a paletei repertoriale.

Ansamblul Coral VOCI TRANSILVANE al Casei de Cultură a municipiului Cluj-Napoca este sprijinit permanent de Consiliul Local și Primăria municipiului Cluj-Napoca, de Sindicatul Liber al Învăţământului Preuniversitar Clujean și de Asociaţia Culturală VOCI TRANSILVANE.

Ansamblul Coral Voci Transilvane, dirijor Adrian Corojan,  a avut un concert de excepţie  la Carei în data de 13 octombrie în cadrul manifestărilor culturale ocazionate de a 112-a Adunare Generală ASTRA.

http://www.buletindecarei.ro/2017/10/spectacol-magistral-al-corului-voci-transilvane-la-adunarea-generala-astra-de-la-carei.html

Urăm întregului colectiv dirijat de Adrian Corojan mult succes în activitate, voci de aur şi pe mai departe!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu