FLAGRANT! Moş Nicolae aduce careienilor reparaţii la drumul proaspăt asfaltat

• publicat la: 6 decembrie 2017
FLAGRANT! Moş Nicolae aduce careienilor reparaţii la drumul proaspăt asfaltat

Moş Nicolae a avut azi pentru careieni un dar mai puţin obişnuit. Reparaţii la drumul proaspăt asfaltat , Calea Mihai Viteazu de la intrare în oraş dinspre Satu Mare. Vă prezentăm imagini de la  faţa locului surprinse în această dimineaţă.

Toată porţiunea de drum de la intersecţia cu strada Agoston şi până la calea ferată este însemnată cu roşu pentru utilajul de decapare care lucrează de zor.

Aici au fost recent încheiate lucrările la infrastructură iar potrivit afirmaţiilor celor de la biroul Tehnic din Primăria Carei  …,,solul a ridicat probleme deosebite din cauza faptului că e argilos. Firma executantă de lucrări ( Drum Construct Pericei) a uitat să pună stratul de geotextil pe toate porţiunile si acesta e motivul pentru care asfaltul crapă pe alocuri…am avut probleme foarte mari  mai ales în zona staţiei de alimentare carburant din apropiere de calea ferată unde au fost avariate conducetele de gaz , apă,  deoarece nu se ştia de ele…..,,

Aşa arată acum o porţiune de drum asfaltat recent din faţa staţiei de carburanţi Lukoil, înainte de turnarea stratului de uzură.

Buletin de Carei

 

comentarii

de Marcel Muresan la 6 decembrie 2017 - 22:56

Indisciplina tehnologica. In conformitate cu reglementarile tehnice in vigoare temperatura suportului pe care sa asterne mixtura asfaltica nu trebuie sa fie mai mica de 10 grd. C. Temperatura mixturii aplicate la inceperea compactarii trebuie sa fie 140 grd. C si la sfarsitul compactarii 110 grd. C. Sunt inacceptabile conditii de umiditate. Nerespectarea conditiilor specificate duce la realizarea unor straturi necompactate, permeabile care la primele solicitari sau in conditii de inghet / dezghet se vor deteriora rapid. In concluzie: pe timp friguros se interzic astfel de lucrari. Ce face dirigintele de santier? Ce face Inspectoratul de Stat in Constructii?

de opiniacareiului la 7 decembrie 2017 - 11:46

la dirigintele de santier s-a marit plata iar la inspectorat sunt …ai nostri si o mana spala pe alta

de Poet careian la 8 decembrie 2017 - 07:10

Mana spala pe alta,nu a putut face la caldura,asta este obiceiul,tot facem invers,oricum ceea ce e facut greu va fi sters,totusi a fost renovat mai multe spatii,sa ne bucuram in aceste conditii

de marta la 8 decembrie 2017 - 08:29

O mana spala pe alta si lucrarile de mantuiala se pare ca nu sunt specifice doar romanilor. La Carei la primarie nu avem romani la conducere asa ca..

de Carei la 8 decembrie 2017 - 08:57

Asa se intampla atunci cand ne conduc incompetenti si hoti.Jos mafia!La puscarie cu hotii!!!Bravo administratia Covacs.

Lasati un comentariu