La Carei se repară drumul recent consolidat şi asfaltat

• publicat la: 8 decembrie 2017
La Carei se repară drumul recent consolidat şi asfaltat

Calea Mihai Viteazu din municipiul Carei, recent consolidată şi asfaltată a intrat în lucrări de …reparaţii. Toată porţiunea dintre trecerea peste  calea ferată şi intersecţia cu strada Agoston este supusă lucrărilor de reparaţii. Se pare că a fost uitat a se insera stratul de geotextil. Locuitorii  de aici au afirmat că în perioada în care se lucra la consolidarea drumului compactorul folosit pentru tasarea şi buna compactare  a straturilor de piatră avea nefuncţională funcţia de vibrare.

De 2 zile angajaţii firmei din Pericei repară ceea ce au terminat de realizat acum mai puţin de o lună în condiţiile în care diriginţii de şantier au primit sume frumoase de la Primăria Carei .

Imagini de la  faţa locului.

https://www.facebook.com/pg/buletindecarei.ro/photos/?tab=album&album_id=1955778494670419

Subiectul este ţinut sub tăcere de parcă  erorile firmei de execuţie nici nu ar exista. În timp ce  orice eroare  la execuţii drumuri, de mai mici dimensiuni,  din judeţ este   rapid  mediatizată, când vine vorba de Republica de la Carei se aplică legea tăcerii.  Mulţumim careienilor care au fost prompţi şi au semnalat din timp aceste carenţe.

http://www.buletindecarei.ro/2017/12/flagrant-mos-nicolae-aduce-careienilor-reparatii-la-drumul-proaspat-asfaltat.html

Buletin de Carei

comentarii

de Poet careian la 9 decembrie 2017 - 17:22

Sa repara,sa repara,au timp sa se odihneasca,nimeni sa nu vorbeasca,fiecare sa uita in oglinda,oricum merita apreciere,a facut o asfaltare cu lucrari repetate,si la Anul nou poate sa continue.

de marta la 9 decembrie 2017 - 20:17

daca era roman primarul ati fi urlat panala budapesta pentru cum isi bate joc de banii orasului dar pentru ca e de-al vostru va faceti ca nu pricepeti cum salta din banii nostri.aprecierea e pentru ca ia din bani romanesti sau pentru calitatea lucrarilor?

Lasati un comentariu