Mesajul de An Nou al Despărţământului ASTRA Carei

• publicat la: 31 decembrie 2017
Mesajul de An Nou al Despărţământului ASTRA Carei

A mai trecut un an plin de activităţi şi evenimente culturale deosebite. Vă mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de noi, membrilor, colaboratorilor şi susţinătorilor. Niciun efort nu este prea mare când e vorba de neamul tău, de păstrarea tradiţiilor şi valorilor culturale naţionale. Avem o zestre deosebită pe care trebuie să o dăm mai departe, generaţiilor care vin, deci trebuie  păzită cu sfinţenie.

Mulţumiri alese celor care au fost alături de noi în  lupta pentru amplasarea bustului lui Mihai Eminescu la Carei. Sărbătoarea dezvelirii lui a fost de-a dreptul înălţătoare!  A meritat fiecare sacrificiu.

Manifestarea culturală care a fost a 112-a Adunare Generală ASTRA ce a avut loc în premieră la Carei a fost un succes şi mulţumim pe această cale Academiei Române pentru colaborare, conducerii ASTRA, Instituţiei Prefectului Satu Mare, instituţiilor judeţene de cultură, asociaţiilor culturale, conducerilor liceelor prezente, despărţămintelor ASTRA din ţară şi din Republica Moldova şi Serbia, firmelor careiene şi careienilor şi nu în ultimul rând Consiliului Judeţean şi Primăriei Carei care au aprobat proiectele pe care le-am depus pentru obţinerea unei părţi din sumele necesare bunei derulări a unui astfel de eveniment.

Aprecierile celor prezenţi la Carei în perioada 13-15 octombrie 2017  au oferit certitudinea lucrului bine făcut şi  puterea de a continua. Mulţumim celor care au fost prezenţi şi la cea de-a 4-a ediţie a Festivalului de Datini şi obiceiuri de Crăciun chiar dacă  nici o instituţie locală nu a sprijinit acest eveniment care a adus la Carei 258 de colindători.

Despărţământul ASTRA Carei va continua şi în Anul Centenar seria activităţilor culturale şi vă invită să îi fiţi alături.

Vă dorim un AN NOU plin de realizări, multă sănătate şi înţelepciune! LA MULŢI ANI 2018!

Vivat, crescat, floreat  ASTRA!

conducerea Despărţământului ASTRA Carei

Lasati un comentariu