Primăria Carei. Colindători primiţi în Sala Festivă doar cu simbolistică maghiară

• publicat la: 6 decembrie 2017
Primăria Carei. Colindători primiţi în Sala Festivă doar cu simbolistică maghiară

În Sala Festiva din cadrul Primăriei Carei a fost primit primul grup de colindători şi anume Corala Protopiatului Ortodox Carei. Aceasta  a susținut un frumos recital de colinde românești . Colindătorii au fost primiți de angajații Primăriei Carei, oficiile de gazdă fiind făcute de către primarul Eugen Kovacs.

Pe pagina de Facebook a Primăriei Carei  se pot  urmări și câteva  înregistrări  cu recitalul Coralei Protopopiatului Ortodox Carei.

Sala Festivă a fost recent renovată şi decorată doar cu simbolistică magghiară, nici o personalitate românească nefiind  considerată  demnă de a fi reprezentată alături de Petofi Sandor şi iubita lui. Cheltuielile pentru renovarea Sălii Festive au fost suportate din bugetul local  careian şi au depăşit suma de 673.000  RON. Municipiul Carei este un oraş multicultural din care fac parte în procent numeros şi românii. Există numeroase personalităţi româneşti  care au fost apreciate şi la nivel naţional unele la nivel internaţional şi totuşi acestea sunt excluse din Sala Festivă a unei primării care trebuie să reprezinte în egală măsură toate naţionalităţile ce formează acest oraş.

http://www.buletindecarei.ro/2017/09/fara-simboluri-romanesti-in-sala-festiva-a-primariei-carei-din-romania.html

Buletin de Carei

comentarii

de silviu la 7 decembrie 2017 - 17:22

Daca nici preotii ortodocsi nu apara valorosii oameni de cultura romani atunci e mare bai!Rusine parintilor!

de mark la 10 decembrie 2017 - 11:34

Ce este frumos si Dunezeu ii place.

Lasati un comentariu