Şedinţă extraordinară a Consiliului Local Carei

• publicat la: 12 decembrie 2017
Şedinţă extraordinară a Consiliului Local Carei

Miercuri, 13 decembrie 2012, de la ora 13,00, va avea loc o nouă şedinţă extraordinară a Consiliului Local Carei. Printre cel 4 proiecte de hotărâri se află şi cel de rectificare bugetară precum şi cel de premiere a sportivei Dari Helga, formată de antrenorul Mircea Podoba,  care face acum parte din echipa Ungariei.

Buletin de Carei

comentarii

de mihai la 12 decembrie 2017 - 12:05

Ce rezultate a obtinut Dari Helga pe plan national nu stim ,din momentul in care ea este legitimata in Ungaria si concureaza in campionatul Ungariei si pentru Ungaria.De ce este premiata de primaria din Carei ?

de delia la 12 decembrie 2017 - 20:01

Probabil pentru ca este Careianca.

de intrebare la 12 decembrie 2017 - 21:25

Mai sunt si alti Careieni care ar trebui premiati,iar faptul ca joaca in Ungaria este rusinea Primariei Carei,ca a lasat asemenea sportivi talentati si cu rezultate deosebite
sa se inscrie la alte cluburi,unde sa faca performanta. Dovada este chiar Dari Helga care daca ar fi fost sustinuta de Primaria Carei, nu ar fi plecat. Dar unii profesori cum este si dl Podoba lupta degeaba cu sistemul.Se dau bani la footbal dar performanta fac: tenisul de masa , atletismul, baschetul si alte sporturi numai footbalul ,nu!
Deci in cazul Helgai , Primaria incearca sa_si ceara scuze de la ea ca o sportiva ca ea nu poate reprezenta orasul sau natal.

de paul la 12 decembrie 2017 - 21:47

si de la nemeti andreea cand isi va cere scuze primaria ca a luat atitia bani de la familia ei?

de mihai la 13 decembrie 2017 - 10:20

Sa nusi ceara scuze pe bani nostri , sa-si ceara scuze dar nu pe bani nostri daca vrea sa o premieze sa o faca dar sa dea bani din buzunarul lui ,iar de-la Andreea nusi va cere nimeni scuze pentru ca nu au atat bun simt.Poate premiile sant banii care ii reveneau Andreei

Lasati un comentariu