Şeful Poliţiei Carei vrea înapoi la Satu Mare

• publicat la: 6 decembrie 2017
Şeful Poliţiei Carei vrea înapoi la Satu Mare

Comisarul șef Dinu Urâte, comandantul Poliției Municipiului Carei este unul dintre cei trei candidaţi înscrişi în cursa pentru  ocuparea funcției de șef al Poliției Municipiului Satu Mare, alături de comisarul șef Vescan Ioan-Horia şi șeful Secției 1 a Poliției Satu Mare, comisarul șef Todoran Claudiu-Sorin.

Dinu Urâte a fost instalat la conducerea Poliţiei Carei  în vara anului 2015, considerând la acea dată că venirea la Carei este o provocare şi este adeptul formării de opinii personale.

. http://www.buletindecarei.ro/2015/08/cms-dinu-urate-noul-comandant-al-politiei-municipale-venirea-la-carei-e-o-provocareimi-place-sa-mi-formez-singur-opiniile.html

Deşi poliţiştii au devenit mai vizibili pe străzile oraşului după venirea  sa  au rămas destule cazuri de infracţiuni nerezolvate iar potrivit declaraţiilor primarilor din satele limitrofe….E  o mare problemă cu distribuţia drogurilor în această zonă a Careiului, să aveţi foarte mare grijă cu tineretul. Eu am informat, faceţi ceva!!,, afirma primarul din Foieni la şedinţa ATOP din aprilie 2017 de la Primăria Carei.

Declaraţiile  Primarului din Foieni au fost susţinute şi de către viceprimarul din Petreşti  tot în cadrul  şedinţei ATOP din aprilie anul curent.

http://www.buletindecarei.ro/2017/04/primarul-din-foieni-vs-inspector-sef-politie-pe-tema-distributiei-de-droguri-in-zona-carei.html

 Buletin de Carei

comentarii

de eu la 6 decembrie 2017 - 18:10

SA VINA CHIVARIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!

de intrebare la 6 decembrie 2017 - 18:16

Nu are cum……momentan are treburi mai importante de rezolvat,,,,adica musamalizat

Lasati un comentariu