Primăria Carei angajează consilieri redactori pentru a denigra persoanele care demască abuzurile şi pentru a proteja grupul de interes

• publicat la: 12 ianuarie 2018
Primăria Carei angajează consilieri redactori pentru a denigra persoanele care demască abuzurile şi pentru a proteja grupul de interes

Consilierul Szasz al primarului face presă de scandal  din primărie  în timpul perioadei în care se află în exerciţiul funcţiunii. Zi de zi acesta postează pe blogul personal materiale în intervalul orar 7,30-15,30. În fiecare zi are liber în această perioadă? A deranjat prea mult explicarea modului în care se cheltuie banul public la spitalul Municipal Carei? Sau e de vină deconspirarea afacerii  ,,asfaltarea drumurilor,,  sau a abuzului comis în cazul amplasării  monumentului dedicat bibliei reformate?

În Republica de la Carei  primarul consideră primăria o  afacere de familie în care poate cheltui după bunul plac fondurile publice. Numeroasele semnalări despre aceste afaceri au atras din partea primarului o adevărată campanie de linşaj, denigrare şi hărţuire.

Până şi dezbaterile normale de la orice şedinţă de consiliu local sunt catalogate de apărătorii grupului de interes din primărie ca furtunoase sau ca circ.

Speriat că decizia Curţi de Apel Oradea nu este definitivă acesta iese la atac  pe banii careienilor, din biroul de la primărie  unde are locul de muncă. În acel proces a cerut nu mai puţin de 150 mii euro  de la familia Ciută al cărei nume nu ştie să îl scrie corect însă sau nu vrea pentru a fi confundat cu al fostului angajat de la Poliţia Carei.

Compunerile fluviu nu mai impresionează pe nimeni ştiut fiind că acest consilier al primarului  este şi fin al său deci nu are cum să nu  apere abuzurile acestuia.

Smiorcăielile fac parte din scenariul pus la cale de conducerea Primăriei Carei prinsă  cu abuzurile în sac.

Nu am citit nimic în presa aservită despre abuzul comis de primar prin amplasarea celui de-al doilea monument dedicat bibliei reformate fără avizele necesare de parcă domeniul public ar fi terenul său personal.  Nici despre  afacerea cu lucrările de asfaltare a  străzilor din Carei  unde unele au lăţimi de 2,1 m sau de 3,75 sau despre refuzul de a renova un Cămin Cultural sau de a reabilita monumente româneşti.

Primarul a angajat din banii careienilor consilieri redactori  care să apere imaginea sa  de datornic cu acte. Unul dintre ei este chiar finul său care după ce a demonstrat că ştie să smulgă buruieni şi să  importe presa de scandal şi la Carei  a fost considerat apt de a fi angajat şi plătit din banii careienilor. Că  de angajare la firma primarului nu poate fi vorba că au picat toate cele 5 pe care le-a condus.

Consilierul primarului este supărat că decizia nu este Definitivă şi că  scrie negru pe alb care a fost exprimarea avocatului pe care îl ponegrea în articolele sale cum că l-ar fi făcut ,urât iar cei din jur îl vedeau ca pe o maimuţă.

Daniela Ciută

Acestea sunt 3 din articolele  denigratoare ale consilierului Szasz de pe vremea când era director la Gazeta de nord Vest.

 

Lasati un comentariu