Radio Transilvania nu mai emite de la Carei

• publicat la: 6 ianuarie 2018
Radio Transilvania nu mai emite de la Carei

Radio Transilvania Carei  a fost  singurul post local de radio în limba română. Începând din data de 27 decembrie 2017  studioul de emisie de la Carei a fost suspendat iar emisia se face de la  Satu Mare, de la Radio Transilvania Satu Mare. Realizatorii emisiunilor de la  Carei au fost înlocuiţi de către  profesionistul Ovidiu Matioc  de la Radio Transilvania Satu Mare.

La Carei postul funcţiona într-o clădire ce aparţinea de Primăria Carei. Aceasta   plătea postului local sume frumoase pentru reclamă şi publicitate. În aceste condiţii erau promovate doar acţiunile, persoanele  şi activităţile culturale locale  agreate de către conducerea Primăriei.

Reţeaua Radio Transilvania fost gândită şi dezvoltată ca prima retea teritorială privată din România. Este un post regional accesibil online si local pe frecventa 95.2 FM.

SC Radio Transilvania LBM SRL deţine 12 licenţe audiovizuale pentru Radio Transilvania în Aleşd, Baia Mare, Beclean, Bistriţa, Carei, Cluj-Napoca, Luduş, Mediaş, Oradea, Satu Mare, Turda, Zalău.

 

Buletin de Carei

comentarii

de Radu H. la 6 ianuarie 2018 - 22:43

Doamna draga iara o dai gres.Radio Transilvania a desfiintat toate posturile locale, nu doar Careiul, precum sau desfiintat si multe alte posturi din tara.Datorira unei legi care obliga posturile locale la o taxa enorma.Da nu va faceti griji, nimeni nu a fost inlocuit cu nimeni.Au ramas doar posturile regionale.Oricum in 2 – 3 luni revine, legea respectiva a fost anulata in Parlament.In alta ordine de idei,ati fost si dvs.si sotul dvs.invitati de mai multe ori ca primaru., plus ca si evenimentele care v au apartinut v-au fost promovate la fel ca si altele.
Va sugerez sa va informati corect chiar de la patronatul Societatii,asa cum am facut si noi foarte multi ascultatori care am iubit si respectat acest post.
Va dorim un an bun si multa intelepciune!

de mirel la 6 ianuarie 2018 - 23:43

propaganda platita nu doarme! banii careienilor merg la colega de partid a lui primarul si viceprimaru sau ati uitat ca la acelqasi partid au fost la inceput. nu spuneti nimic de eurobar si de cum a luat foc dupa ce a fost facuta asigurarea?traseistii politici ai orasului se folosesc de banii careienilor pentru binele lor!

de Agotha la 6 ianuarie 2018 - 23:58

Vreau sa spun ca este adevarat ca nu mai merge de la Carei emisie si atunci unde este greseala?
La voi Radu H.nu va place adevarul care scrie Buletin de Carei.Daca ati vrut dreptate de ce nu ati scris comentariile atunci cand a fost desfiintat postul de la Carei?Ati avut rusine ca se aflam cum ati lucrat si pentru cine ati lucrat?

de cosmin la 7 ianuarie 2018 - 00:01

lasa tableta raduleHfin ca stim noi cum e cu radioul si cu eurobarul si cu spaga

de Grig la 7 ianuarie 2018 - 10:13

Buletin de Carei informeaza mereu despre ce se petrece in oras. Domnul sau doamna Radu nu a informat despre inchiderea postului local de radio iar acum este deranjat ca s-a aflat. Traiasca Careiul liber!

de JONY la 7 ianuarie 2018 - 21:59

Auzi Mirel vs.Daniela ,poate te trezesti cu un proces de calomnie.Vezi ce postezi pe aici.

de Buletin de Carei la 7 ianuarie 2018 - 23:54

Domnule Jony, suferiti de dubla ..identitate? In zilele pare sunteti Radu si in cele impare Jony?

de Denisa la 8 ianuarie 2018 - 12:38

E mult mai bine cu domnul Ovidiu. Se vede ca se pricepe la ce face! La multi ani Radio Transilvania!

de Poet careian 2018 la 9 ianuarie 2018 - 19:35

Posturi de Radio desfiintate,salariile si pensiile ridicate,an nou cu multe bucurie,in 2018 o sa bucuram de posturi vacante(la unele locuri de munca),multi o sa traiasca bine,pentru un Carei City modernizate.

de Adriana la 15 ianuarie 2018 - 19:03

Dar mult timp liber mai aveți. Care e marea bucurie c-a fost închis radioul pe frecventa din Carei? Poate va reveni, poate nu. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Omul va avea mai multe opțiuni subdirector din care se se jnformeze. E copilăresc sa spui ca exista o sursa de informare corecta. La fel cum nu am încredere ce scrieți aici, la fel nu aveam totala încredere nici in ce se spunea la radio. Dar era mai bine decât e acum. Emitea din Carei pentru careienii. Acum e un talmeș-balmeș transilvănean. Un alt radio teritorial, nicidecum local după cum i-a fost data licența. Păcat.

de Buletin de Carei la 15 ianuarie 2018 - 21:35

Si pentru dvs este grea limba română? Sau e o metodă de a vă băga în seamă şi a manipula neştiutorii. Noi am susţinut mereu tot ce a fost post local de radio mai ales că postul românesc nu a a vut voie să facă campanie ci numai cel maghiar. E copilăresc să credeţi că puteţi spăla minţile cititorilor cu astfel de afirmaţii fără suport real, nedovedite. A deranjat cuvântul profesionist? Nu trebuia să fiţi deranjată ci doar să vă ambiţionaţi puţin ca să ajungeţi un profesionist echidistant şi nu unul aservit. Înafară de postul de radio unde era un loc călduţ de încasat bani vă mai deranjează şi altceva …? Ca de exemplu paguba de peste 57 de miliarde de lei din banii careienilor constatată la Primăria Carei de Curtea de conturi. Sau nu plătiţi impozite şi taxe locale şi atunci nu vă afectează….De ce nu aţi dat ştirea înainte de Buletin de Carei dacă tot a fost închis păostul din 27 decembrie? Aţi avut ceva de ascuns?

de Adriana la 16 ianuarie 2018 - 03:59

Zau ca nu stiu despre ce vorbiti sau la cine va referiti :)). Limba romana o stiu, dar nu sunt un profesionist ca dvs, sa imi iau timp la birou de unde sa scriu. Telefonul scrie si ce vrea el. Mare paguba. Ati inteles exact ce v-ati dorit ca sa puteti impusca cuvintele in directia dorita. Un fel de unde dai si unde crapa. M-am referit la faptul ca era bine si cu neprofesionisti la Carei; ne-au servit cu bune si rele timp de 18 ani. Desigur ca dvs sunteti singura persoana profesionista in toate, desi nu aveti nicio pregatire in calitate de jurnalist ori analist media. De unde si cacofonia: „nu a a vut voie să facă campanie”. Important e ca scrieti. E o tara libera. Da,.. Ovidiu Matioc e un profesionist care stapaneste foarte bine ce face. Insa eu ca foarte multi altii preferam sa aud ceva facut din Carei, atat in lb romana cat si maghiara. In rest, ne irosim timpul cu puncte dvdr.

de mirel la 16 ianuarie 2018 - 09:27

doamna de la radio Carei este de profesie?????? inafara de politica mai are vreo specializare???? a fost consilier din partidul condus de covaci si kaizer deci cine pe cine prosteste???? toti careienii vor Radio Carei dar nu vor radio politic Carei condus din primarie!

de CIUDAT la 16 ianuarie 2018 - 12:12

E tare ciudat…
Iar scrii vorbe Mirel vs.autoarea scrierilor si comentariilor de pe acest blog,iesite ca din pusca si indreptate inspre cei care nu au nici o treaba cu voi.Da de unde le stii tu pe toate ? De unde stii cine ce specializare are,cu ce drept si in ce calitate ?E drept ca Blogurile nu au nevoie ca persoanele care le administreaza si comenteaza sa fie de specialitate,da poate ca e nevoie de oameni specializati sa faci un radio sa functioneze 18 ani.Mereu asociati numele primarilor de acest post,fara sa stiti macar adevarul.E culmea rautatii,ce radio politic?e doar in mintile obsedate de persoane care nu le plac…Da cand voi v-ati promovat la radio nu a fost politic ?In 18 ani pe voi v-am auzit de N ori plus activitatile voastre,in timp ce pe primar nici pe sfert,iar pe vice o singura data ,desi careienii pe ei ar fi vrut sa-i asculte.Ne place nu ne place careienii pe ei i-au votat .Asa ca :tacerea e de aur’si altii au fost sefi de partid,consilieri etc.putem face si noi careienii corecti asocieri si alte,alte …Nu puteti manipula atatia careieni care asculta acest post,doar datorita faptului ca voua vi s’a pus pata fara motive.Sa auzim de bine !

de mirabela la 16 ianuarie 2018 - 13:47

da ne lasi tanti draga cu povestile tale rasuflate??? daca ne spui cum puneati voi tara la cale la eurobar cu primaru si vicele la partidul noua democratie te credem dar pana atunci poate ne spui ce specializare ai tanti draga?
ai fost consiliera d ela partid politic si …cum de a luat foc eurobar???? si cat a platit primaria pentru reclame ????? ca doar ati fost colegi de partid!

Lasati un comentariu