VIDEO. Dezbateri normale la şedinţa extraordinară a CL

• publicat la: 9 ianuarie 2018
VIDEO. Dezbateri normale la şedinţa extraordinară a CL

Urmăriţi desfăşurarea şedinţei de Consiliu Local despre care consilierul primarului spune că a fost una furtunoasă deşi nu a fost nici urmă de agitaţie sau zbucium. Iar a încurcat noţiunea unui cuvânt din limba română dar mai are timp să înveţe că doar este tânăr. Cum să fie furtunoasă o şedinţă în care nu s-a ridicat tonul, în care nu au intervenit consilierii la problemele economice şi în care doar fostul primar Beko a oferit explicaţii în discuţiile de la aprobarea excedentului de la secţiunea de funcţionare iar directorul economic Adriana Neagu a încercat să justifice creşterile cu peste 350% de la diverse secţiuni precum şi cheltuirea excedentului bugetar de peste 2 milioane de lei.

VIDEO

https://www.facebook.com/PrimariaCarei/videos/2014624158759177/?hc_ref=ARSu0doRszbBz3tJlyCywPhESq0n0qFjzX6_f6x5KZlh2Q0BGGByQSc6xOUaRLCJw_c&pnref=story

Nu putem să credem că actuala redacţie de ştiri a Primăriei Carei  vrea să arunce în derizoriu şi să împiedice luările de cuvânt şi dezbaterile din cadrul şedinţelor de Consiliu Local, înfierând tocmai  exercitarea funcţiei de consilier ales.

Potrivit înregistrării, propunerea consilierului Ciută privind Ordinea de Zi este aprobată de ceilalţi consilieri în mod tacit iar dezbaterile din cadrul şedinţei se bazează pe materialele oficiale oferite de către Primărie şi Spitalul Municipal.

Unde este furtunoasa şedinţă despre care scrie consilierul fin al primarului? Pe ce canal este transmisă?

Grea e limba română pentru consilierii primarului dar şi mai grea e povara de a scrie despre ce nu se întâmplă la şedinţele de Consiliu local Carei. Când va scrie consilierul primarului despre amplasarea bibliei reformate în centrul Careiului fără nici un aviz şi aprobare de la instituţiile abilitate? Mai ales că a existat în mapa consilierilor şi un material de la Instituţia Prefectului despre care încă nu au scris cei din redacţia de la Primăria Carei. Şi tăcerea se plăteşte se pare la Primăria Carei…..

Lasati un comentariu